Diverse

Activitati de iarna pentru catelul tau

 

Ca si noi, animalele de companie au nevoie de exercitii fizice din plin si de stimulare prin sport si prin activitati fizice pentru a le mentine ocupate de-a lungul unei zile intregi. Acest lucru poate constitui o mare provocare in timpul lunilor de iarna pentru ca atat tu, cat si cainele tau puteti fi destul de putin probabil inclinati sa iesiti pe afara pentru mai mult decat cateva minute o singura data.

A gasi activitati grozave si distractive de iarna pe care sa le intrprinzi impreuna cu cainele tau este usor pentru ca sunt atat de multe optiuni uimitoare din care poti incerca. Urmatoarea lista este plina de idei care te pot ajuta sa iti faci fericit catelul in aceasta iarna.

Sanius cu cainele tau

Daca te afli intr-o zona in care ninge din abundenta pe timp de iarna, investest intr-o mica snie pentru a-i permite cainelui tau sa te traga prin zapada. Aceast activitate va va da amandurora activitate fizica din plin la fel de bine cum va va si invata sa invatati unul despre celalalt si sa aveti incredere unul in celalalt. Este o activitate grozava si pentu copii, de asemenea.

Ski cu cainele tau

Acesta este un sport popular de iarna care este practicat in toata lumea. Unul sau mai multi caini necesita sa traga un skior prin zapada folosindu-se de hamuri pentru sanie. Skiorul va folosi de asemenea bete pentru a-i indrepta inainte prin zapada pe acestia. Acest sport este parcticat cu ajutorul raselor de caini mari, insa pana si cainii de talie mai mica s pot alatura distractiei si pot oferi niste clipe placute stapanului tragandu-l cu skiurile pe partie.

Plimbatul prin zapada alaturi de cainele tau

Aceasta activitate era odata o metoda esentiala de a calatori prin zonele cu zapezi foarte mari, insa acum a evoluat intr-o activitate de iarna pentru cei dtereminati sa se plimbe si sa se distreze alaturi de cainii lor.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *