Echipe, Fotbal

Adam Lallana joaca in nationala Angliei

Mijlocasul celor de la Southampton, Adam Lallana, a spus ca nu va fi distras de speculatiile aduse despre viitorul sau in timp ce isi face datoria la echipa Angliei. Barbatul in varsta de 26 de ani, a fost subiectul unui pariu de la Liverpool, in timp ce se pregateste pentru Campionatul Mondial, care incepe pe 12 Iunie.

El a spus ca indiferent daca viitorul sau este decis inainte de Campionatul Mondial, nu face nici o diferenta pentru el. Acesta se concentreaza in totalitate sa se descurce pentru Anglia si sa fie cat mai bine este posibil.

Lallana, ce s-a alaturat celor de la Southampton in 2000, a inscris 10 goluri in 42 de deplasari sezonul acesta, in timp ce si-a ajutat clubul intr-o optime in Premier League. Acesta spune ca acum 4 ani in urma, juca in League One si se uita la Campionatul Mondial cu prietenii lui. Daca i-ar fi spus cineva ca ar participa la urmatorul campionat, nu l-ar fi crezut niciodata.

Acest lucru demonstreaza ca orice se poate intampla atunci cand muncesti din greu pentru a reusi, este multumit si inca nu ii vine sa creada ca a fost ales. Lallana spera sa ajunga in echipa de start, atunci cand Anglia are meci cu Peru, la Wembley, vineri, inainte de a zbura la Miami, unde vor juca ultimul sau meci de incalzire pentru Campionatul Mondial impotriva lui Ecuator, pe 4 Iunie.

Managerul, Roy Hodgson va folosi de asemenea aceste jocuri pentru a analiza cum lucreaza impreuna atacantii, Wayne Rooney si Daniel Sturridge. Atacantul celor de la Liverpool, Sturridge, in varsta de 24 de ani, a inscris 25 de goluri pentru Liverpool sezonul anterior, intr-un parteneriat foarte tare cu Luis Suarez.

Sturridge si Rooney au jucat pentru Anglia, doar de 5 ori pana acum, un total de 336 de minute, dar parteneriatul lor a rezultat in 4 goluri pana acum, deci ar putea sa functioneze si de acum in colo.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Sa speram ca Romania nu cade cu Anglia prea curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *