o oferta de angajare care imi ofera stabilitate financiara

Ai auzit si tu cu siguranta despre tot felul de joburi ce se anuntau a fi wow, dar se dovedeau a  fi bau. De vina este reclama mincinoasa sau cu lipsa de transparenta, cand nu sunt specificate clar anumite detalii. Mai ales cand vine vorba de a lucra in domeniul videochatului nu isi doreste nimeni sa aleaga ceva cu termeni de colaborare neclari.

Afla de aici despre o oferta de angajare care imi ofera stabilitate financiara. S-ar putea sa te intereseze si pe tine si sa iti doresti un astfel de job. Exista si un bonus de recomandare, deci interesul si castigul este de ambele parti!

Independenta financiara – nu stii ce este pana cand nu ai castigurile mult dorite

Multa vreme, inca din istoria veche, stim ca femeile au fost considerate slabe, dominate, dependente de barbati. Inca de mici erau in umbra tatilor, mai apoi deveau omul din spatele unui sot sau dupa caz depindeau de frati. Indiferent de varsta si de statut, femeile erau controlate de barbati.

Sanse ca acest scenariu sa nu se intample? Sa fii o femeie independenta. Si poti fi, daca te tii de drumul tau in viata. Desigur ca aici independenta financiara joaca un rol crucial. Iar videochatul se pare ca este unul din domeniile din care castigul este mare si obtinut in scurt timp.

Echipa de fete, numai de fete, training gratuit in primele luni

Cel putin cand vine vorba de Studioul Prime exista doar echipa de fete. Te vei simti ca acasa, esti primita cu multa caldura. Fiecare model are intimitate, in propria camera si poate lucra in una din cele trei ture disponibile. Asta iti va oferi sansa de a jongla cu programul de munca si in egala masura cu interesele tale din viata privata si/sau de familie.

In plus, pe durata colaborarii in primele luni ai parte de training. Studioul isi asuma astfel sa isi invete modelele cum sta treaba in videochat. Adica ce trebuie sa faci – cum sa vorbesti, cum sa te comporti, mici trucuri de asemenea – pentru a avea castiguri tot mai mari. Vei avea de asemenea tot sprijinul pentru a-ti dezvolta cat mai mult vocabularul. Discutiile cu membrii, in cadrul platformelor de profil, au loc doar in limba engleza.

Castigi pe masura implicarii tale

Ce este la fel de atractiv in acest domeniu se refera de asemenea la faptul ca poti avea venit in functie de implicarea ta. Asadar uita de povestea clasica in care muncesti si abia astepti sa fii promovata. Uneori muncesti ani de zile pana cand ajungi sa ai locul bine meritat sau sa primesti ceva mai mult la salariu. Ei bine, uita de toate acestea. In videochat limita ti-o stabilesti singura, nu esti obligata sa faci ceva din ce nu ai fi de acord. Iar despre intalnirea propriu-zisa cu membrii, totul se intampla online, fara sa ai vreo legatura cu ei in viata reala.

Detalii despre job ai in pagina oficiala.

Contact: Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *