stailer

In toata aceasta fuga de la birou, acasa, la scoala copiilor, la cumparaturi si in cate si mai cate alte locuri nu mai este loc de timp pierdut. Este o alergatura constanta si nu este de mirare ca multe mame din ziua de astazi se mentin intr-o forma extraordinara. Nu mai este nevoie nici macar de mers la sala pentru ca sunt suficiente drumurile facute cu cel mic in brate si cu sacosele de cumparaturi alaturi.

In toata aceasta fuga de zi cu zi uneori mai este nevoie si de timp special pentru ingrijirea personala. Si daca toata atentia parintilor in general este indreptata aproape intreaga zi spre copii, macar la acest capitol trebuie sa se gandeasca doar la ei. O vizita la salon nu strica niciodata si acum chiar si cel mai ocupat parinte poate ajunge pe scaunul stilistului, mult mai simplu. Stailer este As-ul din maneca in acest caz si aduce orice loc liber la salon mai aproape de cei interesati.

Da! Ai citit bine. Poti sa te programezi la salon online, pentru ca Stailer iti afiseaza lista cu locurile libere. Daca esti interesat, citeste aici pentru mai multe detalii.

Vino pe Stailer!

Atunci cand esti blocat in traficul infernal din capitala sau poate din alt oras precum Iasi, Cluj, Timisoara sau Oradea, alege cu Stailer salonul la care vrei sa mergi. Momentan sunt disponibile pe platforma doar saloane din orasele mentionate, dar cu siguranta numarul acestora va creste constant, odata cu utilizatorii si cei care iubesc Stailer, printre care te vei afla si tu curand, cel mai probabil.

Nu este nevoie sa descarci nici o aplicatie pentru ca din cateva click-uri poti alege si te poti programa. Orice device ai, daca ai acces la internet, programarea este ca si facuta. Pentru orice serviciu din sfera hair and beauty te poti programa. Tu doar selectezi informatiile care te intereseaza si din lista cu locuri libere, in functie de selectii, poti mai apoi finaliza programarea pentru respectivul salon si stilist.

Nu faci programarea oricum, ci in functie de ceea ce iti place!

Stailer nu este doar pentru a aduce mai aproape stilistii si clientii, ci este si pentru a oferi clientilor posibilitatea de a alege unde vor sa mearga la salon. Cei care au creat platforma au inteles ca atunci cand vorbim despre o tunsoare sau orice schimbare la nivel fizic, nu este o joaca si este foarte important cine ofera aceste servicii. Din acest motiv poti alege stilistul care te incanta, care crezi ca iti poate oferi rezultatele asteptate.

Trebuie sa stii ca ai toate informatiile disponibile, fiind transparenta totala si faci alegerea in functie de salon, stilist, lista de preturi, timp de lucru, poze si altele. Ai costuri zero, pentru ca programarea cu Stailer este mai simpla si mai la indemana ca orice alta metoda pentru astfel de servicii, dar accesibila pentru oricine.

Nu ai nevoie nici macar de cont, dar nu strica sa iti creezi unul, pentru a avea informatiile personale direct completate la fiecare programare, plus alte avantaje. Poti sa anulezi online si gratuit, alaturi de alte surprize pe care le vei descoperi singur atunci cand te alaturi inovatiei din sfera beauty, Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *