Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, și căpitanul Ricardo Cadu, au vorbit înaintea Supercupei României pe care o vor disputa sâmbătă împotriva lui Dinamo.

Tehnicianul ardelenilor a

precizat că nu se așteaptă la un duel ușor împotriva „câin

ilor

roșii”, chiar dacă aceștia au fost umiliți în această perioadă de pregătire.
Dinamo – CFR Cluj se joacă de la ora 21:00 pe Național ArenaMeciul e în direct pe Onlinesport
„Trebuie să vedem dacă jucătorii noi aduşi îmbunătăţesc calitatea jocului faţă de cum am evoluat anul trecut. Ne dorim să câştigăm acest trofeu pentru că am pus mare bază în el şi sper să fie a doua Supercupă din cariera obţinută cu CFR. Nu va fi un meci uşor, nu suntem favoriţi, avem şanse can i buy vigrx plus at a store egale la fel ca şi Dinamo, însă în teren vreau să aratăm ca o adevărată campioană. Îmi doresc să nu primim gol. Nu ştiu dacă Dinamo mai poate să suprindă, însă trebuie să fim foarte atenţi. În opinia mea au plecat fotbalişti importanţi, iar Kone a fost unul dintre cei mai buni jucători”, a declarat Ioan Andone.
La rândul sau, căpitanul Ricardo Cadu a adoptat un ton ponderat al declarațiilor.
„Este o finală şi trebuie să o câştigăm. Suntem pregătiţi după cantonamentul de o lună. Nu suntem favoriţi, şansele sunt de 50-50%. Dinamo este o echipă foarte bună, însă mâine sperăm să câştigăm”, a afirmat Cadu.

In timp ce eram la un meci am vazut o masina ce semana cu o camion forestier apoi am observat ca era un tractor forestier.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *