Fotbal, Fotbal extern, Stiri Online

Balonul de Aur din 2015

Balonul de aur este o festivitate foarte asteptata si foarte renumita in lumea sporturilor, in particular in lumea fotbalului de pretutindeni. Astazi, de la ora 19:30  se difuzeaza in direct aceasta premiere a celui mai recunoscut si merituos fotbalist al anului in cadrul galei “Ballon d’Or 2015”, ce este inut in Zurich.

Personajul care este cel mai probabil sa castige Balonul de Aur in acest an este fotbalistul de la Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo. Daca acesta va castiga mingea de aur si in acest an, va fi al treilea astfel de premiu din cariera sa in fotbal, si se poate apropia de liderul Lionel Messi, care are patru astfel de trofee la activ.

Dintre fotbalistii care sunt preferati in aceasta cursa stransa pentru castigarea Balonului de Aur 2015 se numara cei trei grei ai fotbalului international: Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, Lionel Messi de la FC Barcelona si portarul Manuel Neuer de la Bayern Munchen. Nici macar unul dintre acesti trei sportivi de top nu este convins de evolutia de diseara si de cine va castiga. Messi sutine ca anul 2014 a fost foarte bun pentru rivalii sai la castigarea trofeului. Atat Ronaldo, cat si Neuer au avut parte de evolutii ascendente si foarte spectaculoase.

Oricum, jucatorul Barcelonei precizeaza ca va fi prezent oricum acolo si se va bucura de intregul show pentru ca indiferent de cine va castiga, o va merita cu prisosinta. Fotbalistul Ronaldo a castigat in 2014 Liga Campionilor si a dat foarte multe goluri.

Portarul Neuer  de asemenea a aparat foarte bine in anul despre care se vorbeste si a castigat si el Cupa Mondiala. Spre deosebire de Ronaldo care a jucat 43 de meciuri in 2014, a dat 52 de goluri, acesta l-a intrecut pe Messi care are mai multe partide insa jucate si a dat 49 de goluri. Oamenii din fotbal si suporterii sustin ca Balonul va fi castigat de Neuer, pentru ca l-ar merita mai mutl decat oricine in acest an.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Suna foarte bine. As da orice doar sa pot atinge balonul de aur, dapai sa-l si primesc drept premiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *