Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, încă de la finele lunii trecute, că va demara şi o campanie de informare a populației referitoare la posibilitatea adoptării de câini fără stăpân. Prin intermediul acestei campanii, toţi bucureştenii care vor să adopte un câine pot suna la linia telefonică gratuită pentru adopţia animalelor. Însă, cei care sună la numărul indicat de Municipalitate pentru adopţii ajung să vorbească, de fapt, cu dispecerii ASPA care adună câinii de pe străzile Capitalei. Pentru adopții ei nu pot oferi ajutor, după cum au spus reporterilor B365.ro.

Bătaie de joc la adopţii de câini:Telverde indicat de Primărie face legătura la hingherii prinzători 

Reporterii B365.ro au sunat vineri, în jurul orei 14.00, la numărul de telefon 0800 800 877, indicat pe afişul campaniei de informare a populației referitoare la posibilitatea adoptării de câini fără stăpân. Însă, la celălalt capăt al firului a răspuns un angajat de la dispeceratul ASPA, care a precizat că, de fapt, la acest număr de telefon se fac sesizările pentru adunarea câinilor de pe străzile Capitalei. „Trebuie să sunaţi la adăposturi. Ei vă pot da în adopţie un câine. Sunt două adăposturi: unul la Mihăileşti şi unul pe Bd. Theodor Pallady. Îi sunaţi direct pe ei sau mergeţi personal acolo cu buletinul. Noi (n.r. – la acest număr de telefon) primim sesizările cu locurile în care se află câinii maidanezi.

Noi trimitem echipele pentru a ridica câinii maidanezi fără stăpân. Îi ducem la adăposturi şi cei de la adăposturi îi dau în grija celor care doresc. Sună lumea pentru adopţii, numai că trebuie să mergeţi personal până acolo. Adăpostul de la Mihăileşti e mai departe, pe Şos. Bucureşti – Alexandria, şi cel de pe Bd. Theodor Pallady e în Bucureşti”, a declarat angajatul de la dispeceratul ASPA, atunci când reporterii B365.ro au sunat la numărul de telefon gratuit 0800 800 877, număr care ar fi trebuit să fie dedicat campaniei de informare a populației cu privire la posibilitatea adoptării de câini fără stăpân.

Sursa : b365.ro

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *