Bogdan Stancu a plecat de la Galatasaray la Orduspor, însă în următorii cinci ani va deveni un jucător plătit cu multe milioane de euro.

Stancu nu are de ce să plângă după Galatasaray cel puțin din punct de vedere financiar. Fostul atacant al Stelei va câștiga 4,8 milioane de euro numai din salariu la Orduspor în următorii patru ani.
 Impresarul său, Giovani Becali, a dezvăluit cifrele transferului lui Stancu la Orduspor. Giovani primește 10% 
„1.200.000 de

euro anual, net, va încasa Bogdan Stancu. A semnat un contract pe 4 ani. Ar trebui să fie mulţumit pentru că va juca meci de meci, cunoaşte ambientul, iar acei bani, pe criza Online Casino asta, sunt foarte mulţi. Nu a mai fost pe placul lui Fatih Terim, nu a fost jucătorul de care el avea nevoie. Galatasaray trebuie să primească 2.500.000 de euro, şi în fiecare an, dacă Orduspor va participa în cupele europene, Galata va mai încasa câte 50.000, iar dacă 4 ani la rând merg în Europa, trebuie să mai dea 2.000.000 de euro”, a spus Giovani la Dolce Sport  Stancu a marcat 10 goluri în ultimul sezon pentru Orduspor.  El a câștigat deja 2 milioane de euro în Turcia.

Articole din: bogdan stancu, galatasaray, orduspor,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

See the original post here: Bogdan Stancu se umple de bani în Turcia

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *