Echipe, Fotbal intern, Liga 1

Borcea explica de ce a ramas la Dinamo

“Am avut o discutie cu domnul Badea si cu nea Cornel Dinu si mi-au spus ca le-am promis ca o sa plec atunci când se va gasi o solutie sa fie bine pentru Dinamo. Din pacate, si domnul Badea si nea Cornel mi-au spus ca nu suntem într-o situatie foarte buna si ca e foarte greu sa duca la bun sfârsit obiectivul si acest campionat în doi. Ne leaga multe momente placute, am avut multe bucurii. Au fost ani când ne-am ocupat mai mult de Dinamo decât de propriile familii si este pacat sa lasam acum clubul într-un moment foarte greu. Poate la fel de greu ca în perioada ’95-’96, când cerseam un milion sau doua pentru Dinamo. Au fost momente foate grele, mai ales în ultimii ani, când eu si domnul Badea am sustinut din punct de vedere financiar clubul si ne-am dedicat de dimineata pâna seara. Sunt un om de echipa si nu las echipa la greu. Voi fi cu toate motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion si pentru a munci cât mai mult. O sa stau mai mult timp în România si voi munci de dimineata pâna seara. Trecem peste orice pentru binele lui Dinamo”, a declarat Borcea, la sfârsitul întâlnirii pe care a avut-o cu Badea la sediul clubului.

Oficialul dinamovist spune ca era decis sa se retraga si ca a fost influentat sa se razgândeasca si de catre jucatori si suporteri: “Sincer, eram hotarât sa las Dinamo pâna la acea discutie cu domnul Badea, dar eu eram mai mult prin America. M-au sunat toti jucatorii si le-am spus ca indiferent de situatie ei trebuie sa fie concentrati la joc. M-a sunat si Ciobotariu. De acum înainte voi fi alaturi de echipa asa cum am fost pâna în 1998. Am avut trei ani în care am fost mai mult plecat. Le multumesc suporterilor care mi-au cerut sa nu plec si asta este consecinta ca am pornit dintre ei, ca am fost apoi drector de marketing, ca am parcurs toate etapele. În 12 ani sa aduci 10 trofee la Dinamo nu a fost niciun conducator nici înainite de 1989… Mi-a fost dor de România, mi-a lipsit adrernalina, dar am avut nevoie si de liniste”.

Cristian Borcea spera ca va rezolva zilele urmatoare si diferendul pe care îl are cu presedintele delegat al clubului Dragos Savulescu. “Zilele urmatoare voi avea o discutie si cu Dragos Savulescu, nu cred ca va fi problema de comunicare. El a fost prietenul meu, este si sunt covins ca a avut doar unele momente de ratacire si va fi în continuare”, a mai spus Borcea.

Presedintele executiv al clubului a mai afirmat ca se va consulta cu antrenorul Liviu Ciobotariu în ceea ce priveste transferurile pe care le va face: “Nu am discutat de Wesley. Daca vom mai face transferuri? Chiar acum ma duc la Saftica sa vorbesc cu Ciobotariu de ce mai are nevoie”.
In incheiere, Borcea a dezvaluit ca va sta in Romania “pana cand Dinamo va lua campionatul”.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *