Cristi Borcea a anunţat deja că nu poate reveni în ţară din cauza problemelor pe care le are Alina cu sarcina. Acţionarul „câinilor” are din nou probleme de sănătate, fiind nevoit să se interneze. Borcea a precizat că îşi va schimba din nou sângele din cauza prezenţei mercurului în organismul său.

„Sunt sub permanenta supraveghere a medicilor. De luni (n.r. – mâine) mă voi interna din nou, pentru o săptămână. Îmi voi schimba din nou sângele. Am luat această decizie tot din cauza problemelor legate de prezenţa mercurului în organism”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Oficialul dinamovist este nerăbdător să vină în ţară pentru a asista la un meci al echipei sale favorite, existând posibilitatea ca acesta să revină în ţară cu Alina la mijlocul lunii viitoare.

„Dacă totul va de-curge normal şi doctorii îşi vor da acceptul, la mijlocul lunii viitoare vom reveni în ţară. Ne este dor de casă, iar eu abia aştept să merg pe stadion pentru a urmări meciurile lui Dinamo”, a mai precizat Borcea.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *