Stiri Online

Bourceanu si Tatarusanu pleaca de la Steaua

Potrivit managerului general al Stelei, Mihai Stoica, Bourceanu e pe cale sa plece de la Steaua. Oferta vine din partea celor de la Trabzonspor si pe moment, clubul se afla in discutii.

Daca oficialii Stelei sunt gata sa se inteleaga cu cei de la Trabzonspor, Mihai Stoica declara ca in acest caz, si dorinta lui Alexandru Bourceanu conteaza foarte mult.

Ulterior acestei stiri, Alex Bourceanu a fost transferat pentru suma de 1.3 milioane de euro. Cu toate acestea, multi spun ca Steaua si-a pierdut un adevarat luptator si ca de acum in colo, treburile nu vor mai merge ca inainte.

Motivul principal pentru care oficialii Stelei sunt gata sa semneze contractul este reprezentat de bani. MM spune ca nu s-ar fi asteptat la o suma asa de mare de transfer, dat fiind faptul ca Alexandru Bourceanu mai are mai putin de 6 luni de contract cu Steaua.

Tot Mihai Stoica a lamurit saptamanile trecute situatia cu Ciprian Tatarusanu. Astfel, in ciuda faptului ca Tatarusanu negociaza cu Fiorentina, contractul lui va fi finalizat.

Mutu spunea zilele trecute ca nu este Fiorentina clubul care negociaza cu Tatarusanu insa Mihai Stoica ne asigura ca este. Tot el spune ca oficialii clubului i-au informat in legatura cu transferul, fapt ce reprezinta o dovada frumoasa de fair play si profesionalism. Tatarusanu nu va pleca pana la vara intrucat Steaua are nevoie neaparata de 3 portari.

Ei bine astazi, informatia a devenit oficiala. Potrivit lui Dumitru Dragomir, Ciprian Tatarusanu in varsta de 27 de ani, portar in Ghencea va pleca din vara la Fiorentina.

Dumitru Dragomir vorbeste la Sport.ro ca Tatarusanu ar fi semnat deja contractul cu echipa si ca a si primit o suma de bani din partea acesteia.

Daca la Trabzonspor Bourceanu castiga 750.000 euro anual, Dumitru Dragomir spune ca Tatarusanu va castiga la Fiorentina mai mult de atat.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Fara Becali la conducere Steaua o ia incet dar sigur la vale. Campionatul nu va mai fi al lor, din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *