Fotbal, Fotbal extern

Brazilia este bucuroasa ca Argentina nu a castigat Cupa Mondiala

Cu toate ca suporterii argentinieni au ajuns sa invadeze Rio de Janeiro, Cupa Mondiala a ajuns sa apartina selectionatei Germaniei.

Pentru prima data Argentina a fost redusa la tacere cand Mario Gotze a reusit sa il invinga pe portarul argentinian printr-o executie de exceptie in cea de a doua repriza de prelungiri in minutul 113.

In acele momente tensiunea a ajuns la cote de neimaginat si oboseala nu se mai facea simtita. Fiecare suporter de pe Maracana si de pretutindeni, fie ca era argenitian sau german sau de alta natiune a petrecut ultimile minute din finala Campionautlui Mondial de Fotbal la intensitate maxima.

Meciul a fost unul destul de tensionat si probabil cel mai imporant moment al meciului a fost in momentul 30 cand Gonzalo Higuain a reusit sa inscrie pentru Argentina. Din pacate pentru acesta si selectioanta Albiceleste golul a fost anulat pe motiv de offside.

Un alt moment care a lasat intreaga lume fara suflare pentru cateva momente a fost in ultimile minute regulamentare de joc cand lovitura libera executate de Lionel Messi a lovit bara trasnversala.

Supararea a fost atat de mare pentru suporterii argentinieni incat o parte din acestia au inceput sa plece de pe stadion chiar inainte de a putea Phillip Lahm sa ridice trofeul deasupra capului. Chiar si asa acestia nu au fost multi si majoritatea au decis sa asiste la festivitatea de premiere, in efortul de a ii consola pe compatriotii lor de pe teren.

Brazilia a fost eliminata de Germania in acea seminfinala dezastruasa incheiata cu scorul de 1-7 in favoarea nemtilor. Si chiar daca au pierdut si semifinala la un scor de 0-3 impotriva selectionatei Olandei, Brazilia se consoleaza cu gandul ca nu au castigat argenitnienii Cupa Mondiala. Ar fi fost umilinta suprema pentru fanii brazilieni si pentru fotbalul brazilian daca Argentina ar fi luat titlul. Cu toate ca Brazilia a avut parte de unul din cele mai rele prezente la Cupa Mondiala aceasta se multumeste cu faptul ca vecinii lor nu le-au suflat trofeul mult ravnit de sub nas.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *