Diverse

Bulgaria, o comoara ce asteapta sa fie descoperita

Bulgaria, o mica parte de paradis care se imbina cu remarcabila frumusete a azurului, marea turcoaza calda si muntii cu zapada in varf. Casa celei mai vechi civilizatii din Europa si cel mai vechi aur din lume, Bulgaria te va incanta cu bogatia de culori de-a lungul celor 4 sezoane.

Hai sa mergem in Bulgaria, o comoara ce asteapta sa fie descoperita.

Bulgaria si climatul favorabil pe tot timpul anului va suprinde placut fiecare turist care a venit pentru prima data in aceasta tara, cu o varietate de peisaje  minunate si fenomene naturale nemaipomenite, cu delicioasa sa bucatarie si oamenii ospitalieri, ce si-au pastrat traditiile, folclorul si un patrimoniu istoric de 13 secole.

Bulgaria ofera o varietate de posibilitati pentru vacante culturale si recreatii active pentru orice varsta si orice gust. Vacantele culturale, vizite la manastiri, vacante la Marea Neagra, excursii la obiective istorice, eco turism, recreatii pasive si reabilitarea sunt toate valabile la un pret extrem de convenabil.

Statiunile montane internationale bulgare de la Borovets, Pamporovo si Bansko ofera facilitati grozave la diferite hotele de lux si case de vacante, chiar si turism pe timp de iarna.

Relieful Bulgariei este extrem de divers, intr-o zona de 111.000 de kilometri patrati, intre 0 – 2,925 m de altitudine, existand o varietate de vai vaste si joase, dealuri si munti, incluzand pana la 4.300 de pesteri. Asta permite iubitorilor de munte nu numai sa faca drumetii, dar si sa faca alpinism.

Statiunile de la mare din Bulgaria ofera diferite oportunitati pentru tratamentul climat si balneoterapie, mersul cu iahtul, surful, skiul nautic si alte sporturi pe apa.

Exista o retea de trasee dezvoltate care combina marea si rutele eco, furnizand in acelasi timp oportunitatea unei vacante foto, vizitarea obiectivelor turistice si urmarirea de pasari.

In Bulgaria puteti gasi peste 30.000 de monumente istorice, 36 rezerve de cultura, 160 de manastiri, 330 de muzeuri si galerii.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *