Tenis

Campioana Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai adorate sportive ale momentului si de asemenea a devenit foarte populara in urma multiplelor sale victorii si in urma strategiei sale foarte bune de joc. Jucatoarea de tenis, numarul 2 in pozitia WTA, este originara din Constanta si s-a nascut pe 27 septembrie 1991, asta insemnand ca acum are o varsta de 22 de ani.

Tanara tenismena mondiala a devenit jucatoare profesionista in anul 2006, ea fiind una dintre putinele jucatoare de tenis cu o inaltime sub 1, 70 m. Simona are o inaltime de 1, 68 m, fiind cu mult mai mica decat competitoarele sale, care de cele mai multe ori ridica o inaltime intre 1, 75 si 1, 90 m.

Mana cu care obisnuieste sa loveasca Simona Halep in cadrul competitiilor sale de tenis este mana dreapta si cu aceasta ii este cel mai usor sa practice iubitul si adoratul sport. Halep a castigat o serie de premii numeroase in cadrul carierei sale de tenismena, peintre acre si 8 turnee WTA la simplu, 6 in 2013 si 2 in 2014. Printre cele mai importante titluri ale sale se numara si categoria Premier de la New Haven si Moscova, Doha, dar si Turneul Campioanelor de la Sofia.

Aceasta tanara jucatoare de tenis de origine romana este cunsocuta mai ales pentru stilul de joc agresiv pe care il practica de la partida la partida. Prima performanta a romancei intr-un turneu WTA a fost desemnata in cadrul competitiei din luna aprilie  a anului 2010 de la Marbella, Spania. Halep a ajuns pana in sferturile de finala, intrecand-o pe Iveta Benesova, a 70-a jucatoare a lumii, dar si pe Sorana Carstea, o alta tenismena romanca, aflata pe locul 36 mondial. Insa, in final, a fost invinsa de Flavia Pennetta.

In acest an, Simona a inceput anul la Sydney, Australia, unde a fost cap de serie numarul 7, insa in cele din urma a fost eliminata de americanca Madison Keys, numarul 37 mondial. Si in cadrul Australian Open, Simnona a fost invinsa in sferturi de locul 24 mondial, desi ea a fost clasata pe locul 11.

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *