Preturile la masini au scazut considerabil, acum cam toata lumea isi permite sa isi achizitioneze o masina la un pret foarte bun. Mai nou cu un sase milioane, poate fi achizitionata o masina dacia. Daca se mai pun inca atata, se poate lua un Cielo si asa mai departe. Niciodata nu credeam ca preturile pot sa ajunga atat de mici si sa scada atat de mult. S-a dat legea in care nu se mai permite inmatricularea masinilor din afara in Romania pe bani putini, acum totul depinde de poluare. Nu stiu daca asta este o lege doar politica, dar un lucru este sigur : nu ne ajuta pe noi cu nimic. Numai zic ca daca masina este mai veche de 6 ani, cu toate ca este inmatriculata, trebuie achitata taxa de timbru.

Masina recomandata de mine este VW Golf 4, care poate fi achizitionata in jurul sumei de 5000 de lei. Nu mi se pare o suma foarte mare, mai ales ca masina este foarte rezistenta si ofera un conform pe masura. Eu in momentul de fata detin o Dacie Logan si sunt foarte multumit de ea. Cu toate ca multa lume spune despre aceasta masina ca este cea mai proasta, eu o recomand. Depinde foarte mult de felul in care este ingrijita, nu de tipul motorului.

Daca doriti sa va luati alfa romeo, ar cam fi cazul sa o lasati balta. Este considerata cea mai proasta masina, cu toate ca multa lume vorbeste ca ar fi o masina pe masura. Eu nu o recomand pentru ca de multe ori pica motorul.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *