Echipe, Fotbal

Cele mai bune echipamente din Campionatul Mondial

Brazilia

Cand Brazilia vrea sa castige cea de-a 6-a cupa mondiala pe terenul de acasa, in aceasta vara, va face acest lucru cu foarte mult stil. Numerele galbene si albastre, se apropie de matricea echipamentelor de acasa si din deplasare ale lui seleção. Intre timp, verdele inchis, un Jersey alternativ, furnizeaza o schimbare buna, chiar din cauza acelor pantaloni scurti cu dungi subtile. Pentru a ne schimba metaforele din sport, Brazilia, cu ajutorul celor de la Nike, iese foarte mult in evidenta.

Spania

Adidas face o treaba buna punand in balanta traditia si inovatia. Numerele rosii din echipamentul de acasa reflecteaza look-ul de care ne asteptam de la Spania, in timp ce versiunea din deplasare a echipamentului, ofera ceva cu totul diferit, o baza de culoare neagra cu o tapiterie neon verde. Nu orice natiune ar putea realiza acest lucru, dar arata perfect cu echipa celor de la Spania, de atacanti infricosatori si cei ce manuiesc mingea cu atat de multa creativitate.

Portugalia

Un alt excelent studiu in contrast. Echipamentul rosu de acasa al Portugaliei, tine de foc si de putere, in timp ce echipamentul din deplasare a acestora, caracterizeaza un look curat, albastru si alb. Drumul excelent a celor din Federatia Portugheza de Fotbal, intre timp, primeste foarte bine aceste echipamente.

Italia

Italia are un echipament de joc clasic, atat in deplasare, cat si acasa. Puma face justitie de mostenire aici, cu doua echipamente excelente. De la gulerul minuscul de pe tricoul din echipamentul de acasa albastru, pana la dungile gri deschise de pe echipamentul din deplasare alb, detaliile mici fac diferenta intotdeauna.

Germania

Un alt look contrastant interesant. Echipamentul alb de acasa este curat, simplu si traditional, in timp ce echipamentul din deplasare de un rosu aprins si cu dungi negre, ofera echipei Germaniei un stil infricosator atunci cand ataca.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Echipa mea favorita este Germania, si sunt sigur ca are sanse mari sa castige campionatul mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *