CFR Cluj – Budejovice 4-0

De In data de 25 Iunie 2012, 19:55

CFR Cluj a atins cota de 17 goluri marcate în doar două meciuri, după ce a câștigat și al doilea amical din Austria în această vară. Campioana României a învins pe Dynamo Ceske Budejovice cu 4-0, cu câte două goluri marcate în fiecare repriză. Amicale vara Liga 1: apasati aici pentru toate echipele si toate rezultatele

În fața unui nou adversar modest, ocupanta locul 10 în campionatul Cehiei, CFR Cluj a tratat meciul de pregătire cu  Dynamo Budejovice cu destulă relaxare. Clujenii au deschis scorul încă din primele 10 minute de joc, Ronny marcând cu capul din doar 6 metri după o pasă de la Cadu.
În minutul 30 Camora a obținut un penalty după ce a fost faultat în careul advers în momentul pătrunderii spre poartă. Executantul de serviciu al loviturilor de pedeapsă la CFR, Ricardo Cadu, nu a ratat de la 11 metri, trimițând cu siguranță și în casino en ligne bonus details forță pe centrul porții pentru 2-0, stabilind în același timp și scorul la pauză.
La doar câteva minute de la startul reprizei a doua, Gabi Mureșan a zguduit transversala cu un șut năprasnic din lovitură liberă, mingea a revenit în careu la Bakary Sare, care a reluat simplu în plasă, singur cu portarul. Doar șase minute au trecut și CFR Cluj s-a distanțat la 4-0 pe tabelă. Diogo Valente a marcat primul său gol în tricoul feroviarilor, într-o fază în care a primit centrarea de la Sougou și a șutat cu precizie de la 7 metri.
Dacă la pauză Ioan Andone nu a făcut modificări, păstrând aceeași echipă de start, pe parcursul reprizei secunde antrenorul alb-vișiniilor a schimbat întreaga echipă. CFR Cluj a început meciul cu: Felgueiras, Ivo Pinto, Rada, Cadu, Camora – Deac, Mureșan, Valente, Bakari Sare – Ronny, Sougou.

Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

Original post: CFR a învins cu 4-0 o echipă din prima ligă cehă

cheapest auto insurance

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *