Steaua Actualizat: Sambata, 25 Februarie 2012, 10:23:04
Ciprian Tatarusanu nu pare afectat de greseala uriasa pe care a comis-o la Enschede. Portarul nationalei s-a intors razand pe aeroport dupa ce a aflat ca Victor Piturca l-a chemat la nationala. Un conflict cu Helmuth Duckadam a iesit insa la iveala.
Gigi Becali a dezvaluit un episod petrecut inaintea meciului cu Twente Enschede, in care Helmuth Duckadam a incercat sa se impace cu Tatarusanu dupa ce l-a criticat public.Duckadam i-a transmis lui Tatarusanu ca isi cere scuze si ca vorbele sale au fost interpretate gresit, numai ca portarul nici n-a vrut sa auda de asa ceva.”Nu ma intereseaza ce spui, eu pe tine n-o sa te iert toata viata!”, i-a zis Tatarusanu lui Duckadam, conform dezvaluirilor lui Gigi Becali.Dupa ce a aflat acest episod incredibil, Gigi Becali anunta masuri dure impotriva portarului. Ceilalti jucatori nu vor mai avea voie nici sa-l salute pe Tatarusanu.”O sa merg la echipa si sa le cer sa-l marginalizeze pe Tatarusanu, sa nu-l mai bage deloc in seama”, a anuntat Becali.OnlinesportSpune-ti parerea: Intra in ciocnirile dintre fanii Ligii 1. Scrie, combate, voteaza. Detalii pe Forum.Stiri de echipa :

See the article here: Cum l-a umilit Tatarusanu pe Duckadam. Jucatorii nu mai au voie nici sa-l salute dupa acest episod

SEO Services

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *