Stiri Online

Donald Sterling nu plateste

Trei zile dupa difuzarea interviului in care el sustine ca a facut o greseala teribila facand un comentariu rasist in inregistrarile audio publicate online, detinatorul celor de la Los Angeles Clippers, Donald Sterling sustine ca nu a facut nimic gresit. Ei bine, nu chiar Donald, ci avocatul pe care la angajat sa ameninte ca da in judecata NBA-ul, luptand impotriva interdictiei emise impotriva lui Sterling de comisarul Adam Silver, si sa spuna ligii ca barbatul in varsta de 80 de ani nu va plati amenda pe care a primit in conjunctie cu interdictiei.

SI a raportat, sustinuti de USA TODAY Sports si ESPN.com, indica, ca Beltcher, un veteran decorat avocat antitrust, ce a facut parte din echipa care a invins NFL in 1981, cazul care a permis celor de la Oakland Raiders sa se mute in Los Angeles, planuri de a se contrazice ca Sterling nu a violat nici un aspect din constitutia NBA. Mai multi experti legali nu au fost de acord, scotand in evidenta articolul 13 al constitutiei, ce furniza terminarea unui detinator de francize nu ar trebui sa aiba proprietate pentru a indeplini obligatiile contractuale ale asociatiei, membrii sai, jucatorii, sau oricare alt third party intr-o cale de a afecta Asociatia sau membrii negativ. A carei interpretare in tribunal ramane sa fie vazuta.

Comitetul consultativ de la NBA continua sa munceasca pentru a-l demite atat pe Sterling cat si pe sotia sa instrainata, Rochelle „Shelly” Sterling, din conducere. Comitetul a tinut o conferinta marti, pentru a discuta aparitia recenta din media a celor de la Sterlings. Comitetul de asemenea a revizuit statusul acuzatiei pentru terminatia detinerii celor de la Clippers.

De aceea ramane de vazut ce se va intampla in viitor cu sotii Sterling si cu dreptul lor de conducatori asupra echipei, totul se va decide cel mai probabil in instanta.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *