Cu totii stim ca intr-o sala de sport isi fac simtita prezenta temperaturile ridicate si umiditatea. Jocurile sportive practicate incalzesc atmosfera, iar astfel se impune o solutie eficienta pentru reimprospatarea aerului si reglarea temperaturii. Exista o serie de solutii propuse in acest sens de catre o companie cu vechime in domeniu: Braco Industrial.

Societatea produce si comercializeaza sisteme de ventilatie complete si complexe, pentru a satisface orice exigente. Situatiile diverse implica solutii diverse, astfel in cazul salilor de sport trebuie sa se includa obligatoriu si sisteme de ventilatie eficiente.

Spre deosebire de solutiile casnice adoptate in materie de ventilatie, intr-o sala de sport sunt necesare sisteme mai puternice. Este nevoie de ventilatoare de capacitate mai mare, de un flux de aer care sa fie asigurat prin alimentarea de la motoare electrice puternice a intregului sistem de ventilatie. Astfel de motoare pot fi gasite in oferta Braco, alaturi de solutii complete nu doar pentru sali de sport, ci pentru orice alte situatii necesita o ventilatie eficienta.

In seria solutiilor oferite de Braco se regasesc produse ce satisfac nevoia de ventilatie intr-o sala de sport. Daca exista sistem de tubulatura pentru aerisire, sunt propuse ventilatoare axiale de tubulatura. Cazul in care ventilatia nu include un sistem de tubulatura are ca rezolvare propusa solutia ventilatoarelor axiale de perete. In egala masura pot fi montate si ventilatoare centrifugale sau de acoperis care sa indeplineasca necesarul ventilatiei, cum ar fi școli și academii.

Desigur, aceste ventilatoare nu ar putea functiona corespunzator daca nu ar avea turatiile potrivite. Astfel, gama de motoare electrice eficiente de la Braco acopera de asemenea orice necesar. Motoarele electrice pot fi alimentate la curent monofazat sau trifazat, exista de asemenea optiunea motoarelor speciale, cu trepte de turatii aditionale sau a motoarelor de inalta tensiune. Orice tip de motor poate fi de asemenea personalizat in functie de preferinte.

In unele situatii – sali de sport polivalente, de dimensiuni mari – nu sunt potrivite motoarele electrice standard pentru sistemele de ventilatie de capacitate mare necesare. Astfel, pot fi realizate motoare in serii scurte – total personalizate – sau pot fi adaptate motoarele de serie cu reductoare de diverse tipuri, care sa le faca sa functioneze la parametrii doriti.

Alaturi de podele, tribune, vestiare, marcaje si elemente specifice pentru fiecare sport practicat intr-o sala, ventilatia reprezinta un obiectiv primordial pentru buna desfasurare a activitatii. Prin urmare, solutiile oferite de Braco vin in intampinarea acestei nevoi si asigura de fiecare data fluxul de aer dorit, la intensitatea si puterea specifica pentru fiecare sala de sport in parte.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *