Doua strategii pentru a castiga la pariuri

Astazi o sa va scriu despre doua strategii mai mult ca sigure pentru a castiga la  pariuri sportive. Prima se numeste Pariuri Parlay:

Deoarece pentru foarte multe persoane pariurile sportive sunt un hobby – o simpla metoda de a petrece timpul liber si care doresc sa traiasca emotia rezultatului. Pe de alta parte, pariurile pot aduce profituri pentru cei ce pariaza zi de zi si isi castiga existenta din acest lucru.

Pentru ca lumea spera ca va invinge sistemul cazinourilor si loteriilor ele sunt foarte cautate in zilele noastre. Si foarte multi oameni pierd bani la pariuri, rulete etc.

Exista multe strategii disponibile pentru cei interesati, unele din ele functioneaza, altele nu, dar cele mai preferate strategii sunt cele de tipul „parlay” sau „accumulator”.

Pariul de tip „parlay” este foarte popular printre pariori deoarece poate oferi câştiguri mari cu o suma mica. Exista mai multe tipuri de baza ale pariului parlay, cele “point spread parlay” si cele “money line parlay”. Castigurile din fiecare sistem difera . In “point spread parlay” castigurile sunt fixe, in timp ce castigurile din “money line parlay” sunt determinate de cotele fiecarei echipe.

Point Spread Parlay:

In “point spread parlay” sunt oarecum castiguri fixe determinate sunt determinate de cotele fiecarei echipe si meci. Casa de pariuri precum casa bet365.

Castigurile sunt fixe, in timp ce castigurile din “money line parlay” sunt determinate de cotele fiecarei echipe. Cum functioneaza? Casa de pariuri prezinta o lista de jocuri, care au loc intr-o anumita zi sau intr-un anume turneu, lasandu-te sa formezi propriul parlay cu selectii din aceasta lista. Aceste liste sunt compuse din “point spreads” pentru fiecare joc, cotele fiind ajustate sa fie egale incluzand si comisionul casei (standard este 1.91).

Ne intrebam daca este mai bines a pariem individual sau parlay. Tabelul urmator ar trebui sa ne dea raspunsul la aceasta intrebare.

Dupa cum puteti vedea jucarea meciurilor individual aduce mai mult profit pariorilor. Dar aceasta nu este totdeauna o optiune deoarece unele jocuri pot fi in acelasi timp si nu exista posibilitatea de a reinvesti banii.

Ne intrebam daca pariurile parlay sunt pariuri bune. Raspunsul nostru este nu, mai ales parlay-ul de tip point spread unde cotele de parlay sunt mult mai mici decat cele reale. De exemplu, cota reala a unu bilet parlay cu 3 echipe cand faceti point spread este 8, in timp ce castigul este evaluat la 7, si devine din ce in ce mai rau cand pariati pe mai multe echipe.

Daca totusi folositi acest sistem, sfatul nostru este sa pariati pe cat mai putine echipe. Este recomandat de facut parlay la 2, 3 sau 4 echipe. Daca depasiti 4 echipe pierdeti avantajul fata de casa de pariuri. In loc sa faceti un parlay cu 5 echipe pe 10$, puneti un bilet parlay cu 3 echipe pe 30$. De cele mai multe ori veti fi mai bucuros si castigurile vor fi mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *