Stiri Online

E timpul pentru sport

Pentru cei care nu stiu sportul este o parte esentiala in viata noastra. Ca un lucru ce nu il folosesti timp indelungat si incepe sa rugineasca corpul nostru are nevoie de miscare. Ti se ofera sanse insa trebuie sa profiti de ele; devine cam trist sa iti dai seama ca  nu ai facut ceea ce trebuia la timpul potrivit, in tinerete, de-a lungul anilor. Ajungem la varsta a doua, a treia si ne dam seama ca din cauza lipsei de sport muschii dor, nu sunt intinsi si cele mai banale activitati sunt un chin.

Educatia sportiva se invata si ea de-a lungul timpului, de-a lungul anilor de studiu pentru ca mai apoi sa fim proprii stapani a modului in care ne petrecem timpul. Alegem insa sa facem sport? Prea putin caci motivam lipsa de timp sau de resurse financiare de a merge la sala si asa mai departe. De fapt acolo unde este vointa se gasesc si modalitati de a rezolva cele propuse. Asa ca propune-ti sa mergi la dans, o alternativa a orelor de sport si in esenta antrenament fizica care sa te ajute.

Pentru a participa la lectii de dans Bucuresti nu trebuie decat sa ai un motiv bine intemeiat, de a face sport si atat. Mai sunt si cei care isi doresc pentru copii timp liber petrecut in mod creativ si util, mai sunt si cei care imbratiseaza dansul ca o forma de manifestare sau chiar si cei care isi doresc sa prezinte la un moment dat un program artistic constand in dans. De orice baricada te-ai afla lectiile de dans sunt bine venite.

De dansul. Daca esti genul sceptic te vei intreba de ce anume lectii de dans. Nu ai nevoie de cele mai aprofundate cunostinte despre dans pentru a participa la lectii de dans. Pana la urma aici ajungi pentru ca iti doresti sa cunosti domeniul, sa descoperi dansul in complexitatea sa. Nici macar nu ai nevoie sa fi avut in trecut contact cu aceasta lume. Poti fi si cel mai neindemanatic, cel mai nestiutor. Aici te vei regasi intr-o lume ce are sa iti ofere de toate: sport, placere, pasiune, activitate de timp liber cu rezultate de care vei fi mandru/a. Pe langa faptul ca iti mentii conditia fizica, ca vei avea tonus si practic vei cunoaste tot ceea ce sportul are sa iti ofere vei face totul cu placere, fara sa iti dai seama de modul in care depui efort, invantand in acelasi timp stiluri de dans.

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *