Echipe, Fotbal

Echipele care ar putea genera o surpriza la Campionatul Mondial din Brazilia

Avand in vedere ca suntem deja intr-un stadiu avansat al fazei grupelor, unele echipe ar putea sa genereze surprize in continuare. Dupa ce Spania a fost trimisa acasa de Chile si Anglia este pe cale de a pleca si ea acasa ne putem astepta la surprize din partea unor echipe precum:

Japonia

Japonia a fost prima echipa care s-a calificat pentru Cupa Mondiala, ceva ce au reusit sa mai faca si la doua din editiile precedente ale turneului.

Alberto Zaccheroni are o echipa foarte tanara la dispozitie, varsta medie a echipei fiind de 26 ani. Cu toate acestea echipa este putin descoperita in defensiva. Acest lucru a fost vizibil si in Cupa Confederatiilor din 2013 unde s-au intors cu un golaveraj de -5.

Chiar si asa echipa sta foarte bine in atac Shinji Kagawa, Keisuke Honda si Shinji Okazaki fiind jucatorii pe care Japonia se bazeaza.

Belgia

Echipa lui Marc Wilmots este una care pare sa impresioneze din ce in ce mai mult lumea fotbalului. Varsta medie a echipei este de 25 de ani si se pare ca jucatorii se inteleg foarte bine pe teren.

Acu doi ani echipa era cotata ca fiind pe locul 54 mondial, acum echipa este a 6-a in clasamentul mondial al echipelor. Acestia s-au calificat cu 1 meci in avans pentru Brazilia si acum in faza grupelor s-au calificat pentru optimi, castigand deja doua din cele 3 meciuri.

Columbia

Ultima data cand echipa Los Cafeteros a ajuns la cupa mondiala a fost in anul 1998, un timp in care erau considerati o adevarata forta in lumea fotbalului. Dupa ani intregi de dezamagiri Jose Pekerman a reusit sa compuna o echipa capabila sa ajunga in faza grupelor. Echipa sta destul de bine avand deja 6 puncte din doua meciuri in faza grupelor.

In calificarile pentru Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia, Columbia a inscris 25 de goluri. Un numar la care te ne asteptam oarecum avand in vedere linia de atac formata din Radamel Falcao si Jackson martines.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Nu mai stiu la ce sa ma astept anul acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *