Fotbal intern

Federer s-a calificat

Jucătorul elvețian Roger Federer s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon după ce l-a învins în patru seturi pe belgianul Xavier Malisse.

De șase ori învingător pe iarba de la All England Tennis & Crocket Club, Federer s-a impus în fața lui Malisse cu 7-6 (1), 6-1, 4-6, 6-3 mai greu decât o arată scorul.Belgianul a servit la 6-5 pentru câștigarea primului set și Federer a scăpat ca prin urechile acului de pierderea actului. Fostul lider mondial a pus în practică cel mai bun tenis al său pentru a trimite setul în tie-break și a trece la conducere.Chiar după încheierea primului set ploaia și-a făcut apariția și cei doi jucători au fost nevoiți să se retragă la vestiare.
Pentru Federer victoria cu Malisse este a hgh spray human growth hormone hghfreeinfoexchangenet 850-a victorie a carierei.
La reluare Federer a câștigat fără probleme un set al doilea fără istoric, după care Malisse a avut o tresărire de orgoliu în al treilea, pe care l-a câștigat cu 6-4.În cele din urma Federer s-a impus în setul patru cu 6-3 și s-a calificat pentru a 33-a oară consecutiv în sferturile de finală ale turneelor de Mare Șlem.Ultima dată când Federer a ratat prezența între cei mai buni opt jucători la un Grand Slam a fost în 2004 când pierdea la Roland Garros în fata brazilianului Gustavo Kuerten în turul al treilea.

Articole din: federer, tenis, wimbledon, federer calificare sferturi wimbledon,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

Link: Federer s-a calificat în al 33-lea sfert de finală consecutiv în turneele de Mare Șlem

coffee green beans

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *