Fotbal extern

Fifa il apara Jonas Eriksson

Martin Demichelis is sent offSeful arbitrilor de la Fifa il apara oficial pe Jonas Eriksson dupa ce a fost acuzat de conducatorul echipei Manchester City, Manuel Pellegrini ca ar fi favorizat Barcelona.

Drept urmare a articolului anterior .

Eriksson a dat un penalty Barcelonei si l-a scos pe Martin Demichelis din joc, ceea ce a dus la pierderea jocului cu 2-0.

Pellegrini a mai sustinut ca Eriksson ar fi avut lipsa de experienta din cauza ca vine din Suedia. Dar Vicepresedintele Fifa, Jim Boyce a afirmat ca este ca nu are sens sa spui ca un arbitru nu ar trebui ales, doar pentru ca vine dintr-o tara mai mica.

Eriksson, cu o varsta de 39 de ani a fost ales de Fifa pentru finala Cupei Mondiale in Brazilia in aceasta vara.

Pellegrini spune ca Eriksson a fost de partea Barcelonei inca de la inceputul meciului, si incearca se revanseze pentru o greseala pe care ar fi facut-o impotriva Barcelonei in trecut. In 2012, Eriksson a refuzat un penalty in sferturile de finala ale Champions League impotriva lui Ac Milan.

Boyce, seful comitetului arbitrilor de la Fifa spune ca daca arbitrul se dovedeste a fi de cel mai inalt nivel nu conteaza din ce tara provine. Toti arbitrii care au fost alesi pentru cupa Mondiala au fost analizati in mod amuntit de oficiali experimentati ce au implicat nivele Fifa si Uefa si marcati pentru perfomanta lor in competitiile confederatiei la un nivel inalt si nu au fost culesi de pe strada.

Acesta a mai adaugat ca a citit remarcile facute de managerul lui Manchester City, a vazut meciul, iar parerea lui este ca arbitrajul a fost unul bun, iar Eriksson este un arbitru experimentat ales pentru Cupa Mondiala din cauza rapoartelor excelente pe care le-a avut in Europa.

Se pare ca Manuel Pellegrini, managerul echipei Manchester City, ar putea fi amendat de catre comisia Uefa pentru acuzatiile aduse impotriva arbitrului Jonas Eriksson.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *