Da este adevarat, una din nationalele Romaniei chiar castiga. Dimineata la radio i-am auzit pe cei de la 21 cu isi cereau scuze de la CNA pentru ca vor vorbi despre nationala de futsal. Am crezut ca glumesc insa am aflat ca nu e asa. Sportul exista si Romania are echipa nationala care a disputat aseara primul meci.

Toata lumea stie de fotbalul de sala insa putini sint cei care stiu ca acest sport se numeste de fapt futsal. Numele ciudat provine din versiunile in spaniola si portugheza ale expresiei „fotbal de sala”.

Asa dupa cum titreaza prosport in numarul de astazi, Romania a debutat cu o victorie de senzatie la Campionatul European de Futsal. Luptand impotriva Belgiei, romanii au batut cu un scor fenomenal de 6 la 1.

Se pare in intr-adevar, avem si noi o nationala pusa pe treaba. Scorul a fost deschis de catre Raducu in minutul 3. Mai apoi, la minutul 15, Matei a fost cel care a marcat pentru 2- o in favoarea romanilor. Cel mai important moment al meciului insa a fost minutul 36 cand portarul roman a inscris printr-un sut senzational cu exteriorul. Scor final Belgia – Romania 1 – 6.

Repartizata in Grupa A a campionatului European de Futsal, Romania va confrunta in perioada urmatoare echipa Ucrainei, joi la ora 19:30.

Daca se va bate si Ucraina, Romania se va califica pentru sferturile de finala care se vor disputa pe datele de 3 respectiv 4 februarie. Mai apoi, veti putea urmari semifinalele pe data de 6 februarie.

Meciurile din grupe au loc in Lotto Arena. Restul meciurilor se vor disputa in SportPalais. Potrivit programarii, toate jocurile vor fi transmise live de catre canalele de televiziune Eurosport 1 si Eurosport 2 in felul urmator: meciurile din prima parte a zile pe Eurosport 1 iar meciurile din a doua parte a zilei pe canalul Eurosport 2.

Sa le tinem pumnii romanilor si sa speram, nu asa cum spun unii la o pozitionare cat mai buna ci la cea mai buna pozitie.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *