Fotbal intern

Grosjean a fost penalizat cu cinci locuri pe grila cursei din Germania

a schimbat cutia de viteze

Francezul Romain Grosjean va pleca in Marele Premiu al Germaniei cu o penalizare de cinci locuri pe grila de start indiferent de rezultatul pe care îl va obține în calificările de la Hockenheim.

Penalizarea dictată împotriva lui Grosjean a venit după ce pe monopostul său Lotus-Renault a fost schimbată cutia de viteze la finalul Marelui Premiu al Marii Britanii.”A fost o problemă la cutia de viteze și am fost chiar norocoși că aceasta nu a apărut mai devreme în cursă. Din fericire pentru Romain schimbarea cutiei echivalează cu atragerea unei penalizări de cinci poziții pe grila cursei viitoare, însă după cum a aratat la HCG Silverstone plecarea din pluton nu-l împiedică să se bată pentru primele locuri”, a declarat James Allison, directorul tehnic al echipei Lotus.Grosjean ocupă locul șapte în clasamentul piloților cu un total de 61 de puncte. Cele mai bune rezultate

ale sezonului pentru pilotul din Hexagon au fost un loc doi în Canada (cel mai bun rezultat al carierei) și un loc trei în Bahrain.

Articole din: formula

1, motorsport, romain grosjean, lotus, grosjean penalizare grila schimbare cutie viteze,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

See the article here: Grosjean a fost penalizat cu cinci locuri pe grila cursei din Germania

satiereal saffron extract loss

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *