Guest Post

Guest Post Costinel.info – Un blog general

Bun gasit dragi prieteni. Numele meu este Costin si scriu pe blog-ul meu personal Costinel. Am o mare pasiune pentru blogging, de aceea am incercat sa imi deschid mai multe blog-uri, dar nu prea am reusit sa fac mare lucru, pentru ca este o munca destul de mare pentru a avea un blog, dar si pentru a-l intretine. De aceea multumita domnului google care mi-a penalizat o multime de blog-uri, am hotarat sa o iau de la zero si sa incep pe cat posibil sa raman cu mai putine blog-uri, dar in care sa am grija de ele, sa postez in fiecare zi pe ele si sa fiu eu sigur ca pot avea un viitor in ele.

Odata ce am mai multe blog-uri nu prea am cum sa ma ocup de toate, chiar daca as avea zilnic timp de ele, tot nu as putea sa ma impart la toate. Si mi-am dat seama ca pot avea eu 100 de blog-uri ca degeaba, nu pot sa fac eu nu stiu cati bani, de aceea am ales sa raman doar cu un numar de 20-30 de blog-uri, pentru a-mi promova viitoarele magazine online.

Principalul meu blog din acest moment il reprezinta http://www.costinel.info/, pentru care am muncit sa creasca de la pagerank 1 si a ajuns la un pagerank 2 foarte frumos. A fost nevoie de multa munca, dar am reusit si intr-un fel sau altul s-au vazut rezultatele mele comparativ cu metodele cunoscute de alte persoane. Nu trebuie sa te iei dupa nimeni, trebuie sa tineti cont doar de ce stiti voi si de experienta voastra. Cu toate ca exista posibilitatea sa faceti greseli, la un moment dat o sa aveti succes si se vor vedea rezultatele.

Va recomand sa imi urmariti blog-ul, pentru ca veti gasi tot felul de articole pe diverse teme, este important sa stiti ca voi munci pentru ele, cu toate ca sansa de a le promova pe toate este foarte mica, daca din 20 de blog-uri 10 se promoveaza pentru mine este un mare lucru. Voi angaja mai multe persoane care sa ma ajute, iar sansa de a avea un succes in tot ce inseamna afacere, va fi mult mai mare.

Voi incepe de jos, chiar daca o sa ma coste probabil mai multi bani, voi incerca pe cat posibil sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a-mi promova blog-urile. Va invit sa imi urmariti activitatea pe blog-ul meu Costinel. Va multumesc !

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.