In acesta dimineata mi-am propus sa va scriu horoscopul zilnic oferit de www.horoscop.ro pentru lunile verii iunie, iulie, august respectiv zodiile gemeni, rac si leu.

Gemeni 18.07.2012

Unul dintre prietenii tăi încearcă din răsputeri astăzi să-ţi strice planurile de vacanţă. Cel mai

bine să iei deciziile de unul singur şi să faci lucrurile în ritmul tău. Nu uita că ai de înapoiat nişte împrumutaţi de ceva vreme. Ai grijă la sănătate pentru că o afecţiune mai veche îţi va da

bătăi de cap. Nu o trata cu superficialitate, altfel vei face o vizită la spital.

Rac 18.07.2012

Ai tendinţa de a-i judeca pe alţii mult prea dur Viagra 100mg şi de aceea toţi te cam evită. Toleranţa este cea care îţi lipseşte cu desăvârşire aşa că va trebui să-ţi cîntăreşti cu grijă cuvintele pentru a nu răni pe cineva. O plimbare în parc te poate scoate din starea de iritare. Vei încheia nişte contracte avantajoase pentru tine, iar banii vor veni în scurtă vreme.

Leu 18.07.2012

Ai tendinţa să tratezi cu superficialitate toate problemele, ceea ce îl irită pe partenrul de viaţă. Dacă vrei să începi o diată, acum este momentiul prielnic pentru că voinţa nu îţi lipseşte. De asemenea poţi începe noi proiecte profesionale, ce îţi vor aduce recunoaştere. Eşti dispus să faci compromisuri pentru a urca pe scara socială.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *