„Totul depinde de increderea jucatorilor, chiar si un egal este bun. Ne trebuie un rezultat care sa ne permita sa avem sanse in continuare. Marica este mai aproape de mentalitatea noastra, ne stie echipa si are prieteni aici. Pentru noi, indiferent cine ar juca in atac, tactica ar fi aceeasi. Eu nu am decis primul 11, mai avem un antrenament si apoi voi vedea”, a spus Ilie Stan.

„La toate echipele exista presiune, iar cand vii cu sufletul deschis esti suparat. Vom trece peste aceasta presiune si totul va fi asa cum ne dorim. Eu am avut o intelegere cu domnul Becali si mi-a spus clar ca nu exista nicio discutie, asa ca sunt linistit”, a mai spus Stan.

Mijlocasul ros-albastrilor, Andrei Prepelita, a mentionat ca marele regret din acest sezon european este egalul de la Larnaca, unde Steaua a facut doar 1-1.

„Meciul de la Larnaca il regretam pentru ca l-am avut in mana. AEK era o echipa de batut si am obtinut un egal. Regretam si meciul de la Maccabi, pentru ca in retur s-a vazut ca putem sa castigam. Acum nu mai e loc de regrete si trebuie sa ne gandim la meciul de maine”, a comentat Prepelita.

Partida dintre Schalke 04 si Steaua va avea loc joi, de la ora 20:00.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *