Diverse

In scolile din America nu se mai fac Sporturi

In America, in anul scolar 2010-2011 1,5 miliarde de dolari au fost taiati din bugetul sporturilor scolare. In anul scolar 2009-2010, 2 miliarde de dolari au fost taiati.

Programul de sport al tinerilor este in declin momentan, fiindca nu mai sunt fonduri. Acum, Dick’s Sporting Goods vor sa se ocupe de aceasta problema.

Dick’s Sporting Good si fundatia sa a descoperit 25 de milioane de dolari, printr-un angajament pentru a ajuta sporturile tinerilor, ca parte dintr-un angajament care a lansat initiativa numita „Sporturile Conteaza” pentru a sprijini echipele de tineri fara fonduri. Initiativa va inmana 2 milioane de dolari echipelor care reusesc sa ating scopul de strangere de fonduri.

Decat sa piarda fonduri, o organizatie similara s-a dedicat sa imbunatateasca sporturile tinerilor in America, raportandu-se ca pana la 40% din districtele scolare ale natiunii adauga taxe de participare, astfel incat pentru a juca trebuie sa platesti, facand acest lucru si mai greu pentru copii cu o situatie financiara mai slaba.

Potrivit unui raport de la SHARP Center, 7% din scolile publice au pierdut programe sportive intre anii 2000 si 2010. Mai putin de 1% au adaugat sportul in planul de invatamant. In plus, SHARP Center aproximeaza ca pana la 2020, 27% din scolile publice din Statele Unite ale Americe nu o sa aiba sportul inclus in program.

In acelasi tip de studiu, Up2Us a raportat probe ce atesta ca studentii ce fac un anumit sport, au sanse mai mare sa ramana in scoala si sa mearga la liceu, si sunt mai buni la stapanirea emotiilor, rezolvarea conflictelor si rezistarea la presiune.

Dick’s Sporting Goods se foloseste de Twitter pentru a incerca sa gaseasca pana la 575 de programe sportive subfinantate pentru a le veni in ajutor. Fundatia accepta aplicatii de la echipele K-12 afiliate cu o scoala, nonprofit sau liga cu statutul 501(c)3. Echipele trebuiau sa fie eliminate, avand un risc sa fie eliminate, sau sa fie incapabili sa se formeze din cauza limitelor financiare.

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Pacat ca lasam in urma asa ceva, sportul trebuie sa faca parte din programul zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *