Diverse

Incurajeaza-ti copilul sa faca sport alaturi de tine

Pentru unii parinti, a face sport alaturi de copiii lor mici poate parea o adevarata sursa de conflicte. Multi parinti renunta la ideea de a face sport si de a-si reintra in forma din cauza copiilor acestora si din cauza constrangerilor de timp. Oricum, a face exercitii impreuna ca familie  poate fio activitate incurajata si indeplinita chiar si alaturi de copii mici.

Sfaturi pentru incurajarea copiilor sa faca sport alaturi de tine

Multa lume are probleme in a obtine niste timp liber pentru a face sport, mai ales cand are copii, insa acest lucru poate fi rezolvat daca ii va oconvinge si pe acestia sa practice cev activitate fizica alaturi de parinti. Stim, unii copii pot fi chiar incapatanati, insa acest lucru nu ar trebui sa descurajeze pe cineva si nu ar trebui sa puna o piedica in fata exercitiilor fizice si efortului.

Ia-o usor

De vreme ce multa lume are treaba majoritatea timpului prin gospodarie, sotul si sotia au o gramada de probleme in a incerca de a-si gasi ceva timp si pentru sport, chiar si 5 sau 10 minute zilnic. Dupa o zi plina, 45 de minute de sport pot parea cu adevarat epuizante si nu multa lume se mai poate preta la asa ceva, mai ales cu copiii langa.

De asemenea, este greu sa iti mentii si copiii ocupati in acelasi timp si sa te apuci de ce vrei tu. Este posibil ca antrenemantul fizic sa fie facut separat, insa asta necesita intelegerea copiilor si rareori asa ceva se intampla intr-o familie. Daca nu este posibil sa ai parte de 45 de minute de sport in fiecare zi, decide-te totusi sa iti rezervi macar 15 minute pe zi pentru sport alaturi de copiii tai, pentru ca perioadele de timp prea mari sunt cam obositoare pentru copii si acestia nu au stare atat de mult timp pentru asta.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *