Fostul Capitan al Universitatii Craiova, Costica Stefanescu, a fost gasit decedat marti seara dupa ce s-a presupus ca s-a aruncat de la etajul cinci al Spitatulul Militar din capitala. Raportul IML prezinta cauza mortii ca fiind politraumatism.

Sotia fostului fundas a declarat ca Stefanescu se afla sub influenta unor sedative foarte puternice si in momentul cand a dorit sa deschida geamul s-a dezechilibrat si a cazut. Aceasta este convinsa ca moartea marelui fotbalist a fost un accident si nu o sinucidere. De aceeasi parere sunt si cei care l-au cunoscut pe Costica Stefanescu si considera ca nu ar fi fost capabil de un asemenea gest. „A fost tot timpul un om echilibrat”, a spus Nicolae Tilihoi.

„Dimineata la ora 7 am ajuns la el, dormise foarte prost si le-am spus doctorilor sa-i dea calmante. Cele de duminica nu si-au facut efectul. Si atunci a vorbit domnul doctor cu altcineva si i-a dat alte calmante. El i-a spus doctorului ca are nevoie la toaleta, doctorul mi-a spus ca trebuie sa mearga des pentru a elimina substantele din perfuzii. Si i-a spus sa respire adanc. Si cred ca atunci cand s-a dus la toateta, s-a dus la geam sa ia aer, geamul era foarte jos, si cred ca a cazut de acolo fiind ametit de acele tranchilizante foarte puternice” povesteste pentru Pro TV sotia lui Costica Stefanescu.

Corpul neinsufletit al lui Costica Stefanescu, adus pe „Ion Oblemenco”. Primaria Craiova se ocupa de inmormantare
Municipalitatea Craioveana isi asuma, alaturi de familie, obligatia achitarii cheltuielilor cu inmormantarea fostei glorii Craiova Maxima, acesta fiind cetatean de onoare al orasului.

Costica Stefanescu va fi adus joi, 22 august, la Craiova, corpul neinsufletit fiind depus pe Stadionul „Ion Oblemenco” timp de doua ore. Craiovenii au ocazia de a-si lua ramas bun de la cel care timp de 13 ani a fost capitanul Universitatii. Dupa aceasta perioada trumpul neinsufletit al fostului fundas va fi depus la Capela Bisericii „Sfintii Parinti Ionachim si Ana si Sfantul Haralambie din Craiova”. inmormantarea va avea loc sambata, 24 august, la cimitirul Sineasca in Zona Eroilor, la numai cativa pasi de mormantul lui Cristi Neamtu. Aceasta este decizia luata de sotia marelui fotbalist desi FRF a transmis un comunicat in ca se preciza ca „trupul neinsufletit al marelui fotbalist roman Costica Stefanescu, decedat ieri, va fi depus in sala „Florea Dumitrache” a Casei Fotbalului de maine, 22 august a.c., ora 14.00, pana vineri, 23 august a.c., ora 15.00. Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu vor avea acces in incinta Complexului Arena Nationala prin Bulevardul Basarabia, iar in incinta Casei Fotbalului numai prin lateral, pe langa Parcarea C a Arenei Nationale. Apoi, pana la inmormantare, prevazuta sa aiba loc sambata, 24 august a.c., la ora 13.00, la Sabareni (judetul Giurgiu), trupul neinsufletit va fi depus in casa parinteasca a celui trecut in nefiinta, aflata in aceeasi comuna.”

Sursa : Sport.ro

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *