Vrei sa slabesti sau sa te mentii in forma? Te-ai saturat de exercitiile plicticoase de la sala? Esti inca in cautarea celor mai bune exercitii de fitness? Vrei sa arati bine si sa slabesti in acelasi timp? Atunci bine ai venit in lumea Kangoo Jumps, ultima tendinta in fitness care literalmente ii face pe oameni sa sara-n sus de bucurie.

Exercitiile Kangoo Jumps au aparut pentru prima data in Elvetia, fiind folosite pentru refacerea genunchilor. Ele s-au raspandit rapid in lume si au devenit extrem de poplare datorita faptului ca reprezinta o alternativa amuzanta, sigura si dinamica la plicticosul tras de fiare de la sala. Practicantii de Kangoo Jumps au varste cuprinse intre 6 si 92 de ani. Datorita aspectului solid al ghetelor de Kangoo Jumps, acest tip de sport poate fi practicat atat in sala, cat si afara.

 

kangoo jumps

Kangoo Jumps are multe beneficii pentru organism

 

Kangoo Jumps permite combinarea exercitiilor si modelarea corporala cu ajutorul a trei forte primare, gravitatia, accelerarea si decelerarea, fiind, potrivit specialistilor de la NASA, „cel mai eficient exercitiu inventat vreodata de om”.

Pierderea in greutate

Exercitiile de Kangoo Jumps reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de pierdere in greutate. Pe langa latura lor amuzanta, aceste exercitii ard mai multe calorii decat alte sporturi traditionale. Kangoo Jumps „lucreaza” la nivel celular prin sistemul limfatic al organismului, cel care elimina toxinele responsabile de formarea celulitei din corp.

Singurul mod prin care sistemul limfatic poate fi stimulat sa elimine cat mai multe toxine este prin practicarea intensa a exercitiilor. Astfel, exercitiile de Kangoo Jumps ajuta la eliminarea toxinele din corp, sporesc metabolismul, ard calorii si cresc tonusul muscular.

 

kangoo jumps

Kangoo Jumps ajuta la pierderea in greutate

 

Beneficii medicale

Atunci cand alergam, facem jogging, fitness sau ne plimbam folosind incaltamintea traditionala, incheieturile si coloana vartebrala sunt supuse unui impact puternic. In timp, acest impact repetat poate cauza dureri puternice determinand slabirea genunchiilor, a soldurilor, gleznelor si a tibiilor. Sariturile specifice pentru Kangoo Jumps reduc socul impactului asupra incheieturilor si a coloanei vertebrale cu pana la 80% si previn accidentarile si fracturile.

Pe langa pierderea rapida in greutate si prevenirea impactului asupra coloanei si si a incheieturilor, exercitiile de Kangoo Jumps mai au si alte beneficii:

  • In ortopedie – reduc durerea si previn problemele cu incheieturile;
  • In medicina sportiva – dupa anumite proceduri chirurgicale sau accidentari, exercitiile de Kangoo Jumps pot fi folosite pentru recuperare fizica;
  • In fizioterapie – pentru vindecarea sau ameliorarea afectiunilor coloanei; pentru imbunatatirea posturii, a echilibrului, a coordonarii si flexibiliattii;
  • In medicina generala – pentru imbunatatirea problemelor cardiovasculare, a obezitatii, constipatiei, problemelor cu vezica, lipsei de energie si a depresiei;
  • In pediatrie – Kangoo Jumps este un sport sigur pentru copiii peste 6 ani, ajutand la lupta impotriva obezitatii si imbunatatind coordonarea si echilibrul;
  • In oftalmologie – chiar daca nu va vine sa credeti, Kangoo Jumps ajuta la imbunatatirea vederii.

kangoo jumps

Kangoo Jumps este distractiv

Kangoo Jumps = distractie

Fie ca doresti sa pierzi in greutate, sa-ti imbunatatesti tonusul muscular, sa previ accidentarile, sau doar sa te distrezi, Kangoo Jumps reprezinta un mod eficient de a-ti atinge scopurile dintr-un singur salt. Ghetele de Kangoo Jumps sunt simplu de folosit, distractive si aduc beneficii din punct de vedere fizic si emotional, fara durere si fara oboseala. Fie ca-ti place sa mergi la sala sau iubesti miscarea in aer liber, ia-ti o pereche de ghete speciale si bucura-te de Kangoo Jumps cat e ziua de lunga!

Sursa : roportal.ro

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *