Fotbal intern

LIVE: Calificrile Marelui Premiu de la Silverstone

lupta pentru pole position

Urmăriți sâmbătă după-amiaza, în direct pe Onlinesport.ro de la ora 15, calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Va ploua sau nu și dacă vom avea o sesiune pe pistă udă cine va fi cel mai rapid pilot? Răspunsul îl vom afla împreună de la ora 15.

15:05 Schumacher urcă la conducere cu 1:49.935. Rosberg, Kobayashi și Alonso îl urmează pe septuplul campion mondial. Massa corectează timpul lui Schumacher și este primul. Ordinea se schimbă rapid și Ricciardo ajunge lider.
15:04 Cei doi piloți de la Lotus sunt aproape de un acroșaj. Grosjean îl sfidează pe Raikkonen deși fostul campion mondial avea interiorul unui viraj de dreapta.
15:03 Kobayashi este aproape de a stabili primul timp de referință al sesiunii. 1:50.411 pentru japonezul de la Sauber.
15:00 S-au aprins luminile verzi și sesiunea de calificări a început. Nori din ce în ce mai amenințători se adună deasupra circuitului. În aceste condiții alegerea pneurilor devine o loterie.
14:59 Piloții sunt anunțați prin radio Generic Viagra că ploaia se va accentua în următoarele 15 minute. Toți piloții ies rapid pe circuit pentru a încerca un timp

cât mai bun pe intermediare.
14:57 Ploaie torențială la Silverstone și pista acoperită de apă. Va fi o sesiune de calificări extrem de interesantă.
Circuitul de la Silverstone găzduiește fără întrerupere Marele Premiu al Marii Britanii începând cu anul 1987. În ultimii trei ani din pole position au plecat doar piloții echipei Red Bull-Renault, fie că a fost vorba de Sebastian Vettel (2009 și 2010) sau de Mark Webber (2011).
Hegemonia în cursă a celor de la Red Bull a fost întreruptă în 2011 de spaniolul Fernando Alonso care obținea la vremea respectivă prima și de altfel singura victorie a sezonului pentru Ferrari. De această dată Alonso a ajuns la Silverstone din postura liderului clasamentului mondial al piloților.

Articole din: formula 1, silverstone, calificari silverstone live,
Niciun comentariu. Fii primul care sa comenteze!

See more here: LIVE: Calificările Marelui Premiu de la Silverstone

car insurance

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.