Fotbal, Fotbal extern

Liverpool ar putea avea sanse la titlul Premier League

Liverpool : Steven Gerrard este in fata celei mai mari luni din cariera sa

Capitanul echipei Liverpool, Steven Gerarrd spune ca luna viitoare ar putea fi cea mai mare din cariera sa, in timp ce Liverpool se pregateste sa joace finala celor 4 cupe in pariul de a castiga primul titlu Englez in 24 de ani.

Au invins Manchester City cu 3-2 Duminica si vor lua titlul de Premier League daca castiga ultimele lor 4 jocuri. Acesta a spus ca luna care vine va fi una din cele mai mari luni din cariera sa.

„Mesajul este sa ramanem calmi, mai unt inca 4 meciuri pana la cupa”. Capitanul Englez de 33 de ani a adaugat : „Ma simt ca la 21 de ani din nou, jucand cu acesti jucatori de top”.

Barbat care a jucat doar la un club, Gerrard a castigat Champions League, FA Cup si League Cup in timpul carierei sale la Liverpool, dar un titlu de castigator al ligii a ocolit mijlocasul, ce si-a facut debutul in 1998 Noiembrie. Cu toate acestea, victoria de partea lui Manuel Pellegrini inseamna ca conducatorii lui Liverpool raman la 2 puncte in spatele lui Chelsea care e pe locul 2, ce inca viziteaza Anfield. Manchester City sunt cu alte 5 puncte in fata cu 2 meciuri.

Liverpool sunt in drum spre Norwich inainte sa gazduiasca Chelsea. Apoi o sa faca o excursie la Crystal Palace, inainte de a incheia campania acasa la Newcastle.

Managerul echipei Liverpool, Brendan Rogers a spus ca el si jucatorii sai nu se pripesc cu deciziile si inca sunt destule puncte pentru care sa isi faca griji.

Brendan Rogers spune : „Mesajul meu pentru jucatori este sa continuie. Nu trebuie sa ne schimbam. Am dat dovada de o mentalitate grozava. Grupul este foarte foarte strans. Trebuie sa fie o cauza pentru care sa lupte si o sa vedeti intensitatea.”

Se pare ca Liverpool are o sansa mare la titlul, dar trebuie sa lupte.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *