Echipe, Fotbal, Fotbal extern

Luis Suarez si cel mai scump transfer din istorie

Muscatura pe care a aplicat-o in Campionatul Mondial de Fotbal, a scos vedeta fotbalului echipei nationale Uruguai, Luis Suarez, din cursa pentru Cupa Mondiala, insa acum este pe drumul de a-si realiza visul profesional, prin intermediul transferului la echipa iconica Spaniola, clubul FC Barcelona.

The Guardian a raportat targul cu clubul actual al lui Suarez, Liverpool, apropiindu-se de Barcelona la o suma de 70 de milioane de euro. The independent a scris ca suma se ridica la 80 de milioane de euro. Eu, unul spun ca este o canitatate foarte mare de bani.

Spre desoebire de sporturile americane, echipele de fotbal nu schimba jucatori intre ei, in loc de acest lucru ii cumpara de la alte echipe si apoi semneaza cu ei contracte de unii singuri. Asa ca numerele ce au fost raportate de media Britanica ar putea fi ceea ce Barcelona plateste echipei Liverpool pentru Luis Suarez. Apoi ar semna un contract pentru Barcelona, cel mai probabil pentru o alta suma uriasa de bani. Ultima suma pentru care Suarez a semnat cu Liverpool in decembrie anul trecut, i-a adus 200.000 de euro pe saptamana.

Taxele de transfer raportate pentru Suarez ar putea fi cele mai mari din istoria fotbalului, insa este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, atunci cand nu este suspendat pentru ca musca sau abuza rasial oponenti.

Chiar si inainte de muscatura sa faimoasa de la Campionatul Mondial de Fotbal, Suarez era unul din cele mai controversate figuri ale fotbalului mondial. A mai muscat doi oponenti inainte in meciurile de club, o data cand juca pentru clubul Ajax in 2010, si inca o data atunci cand juca pentru Liverpool in Aprilie 2013. In 2011 un oponent l-a acuzat pentru abuz rasial pe banca, pentru care Suarez a fost interzis 8 meciuri si amendat cu 40.000 de euro. La Campionatul Mondial din 2010, intentional a comis un hentz pentru a opri un gol intr-un meci impotriva echipei nationale Ghana.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *