Fotbal, Fotbal extern

Manchester United nu a cedat

Nemanja Vidic a respins afirmatia jucatorilor lui Manchester United oprindu-se din a incerca pentru fostul sef David Moyes. 

Intr-un interviu in profunzime pentru BBC Sports, Vidic a subliniat durerea pe care a simtit-o in vestiarul celor de la Manchester United intr-un sezon dezastruos, recunoscand ca au fost argumente intre jucatori.

Dar sarbul neaga ca a dat dovada de lipsa de respect pentru Moyes. Acesta spune ca nu este nici o problema cu vreun jucator, acestia au facut ceea ce li s-a cerut. El spune ca, cateodata faci lucrurile cum trebuie, cateodata nu faci acest lucru, dar dorinta a fost acolo, ei au incercat din greu. Vidic spune ca din prima zi pana in ultima zi nu a auzit nici un jucator sa spuna vreun lucru rau despre antrenament, acest lucru arata ca jucatorii isi respecta managerul.

Moyes a fost demis luna trecuta, la mai putin de un an dupa ce a fost confirmat ca fiind succesorul lui Sir Alex Ferguson, in timp ce United s-a indreptat pentru cel de-al 7-lea loc in sfarsitul lui Premier League, cea mai proasta campanie a lor in 24 de ani.

Este anticipat ca antrenorul Olandei, Louis van Gaal va fi stabilit in locul sau in urmatoarele 48 de ore. Vidic si-a facut ce-a de-a 300-a aparitie si ultima pentru club, in alegerea de duminica de la Southampton, trebuind deja sa confirme ca se va alatura echipei Inter Milan.

Cu toate acestea, nu si-a putut imagina starea scanteietoare in Anglia ar putea ajunge la asa o concluzie nesatisfacatoare, cu Manchester United esuand sa-si asigure un loc de calificare European pentru prima data din 1981.

Pana cand Manchester United a confruntat Bayern Munich in sferturile de finala al Champions League din luna Aprilie, o infrangere cu 4-2 a fost vazuta ca un fel de succes pentru aceasta echipa Manchester United.

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *