Formula 1

Michael Schumacher are mici semne de constiinta

 

Michael Schumacher facea schi cand s-a intamplat accidentul.

Campionul de la formula 1, Michael Schumacher arata momente de constiinta dupa ce a fost cateva luni in coma, dupa cum spune agentul sau.

Sabine Kehm a spus intr-o declaratie catre media ca acesta face progrese, adaugand ca ei raman optimisti. Doctori din Franta au muncit sa-l scoata din coma pe cel care a fost de 7 ori campion. Barbatul care provine din Germania, in varsta de 45 de ani, a suferit o leziune severa a capului intr-un accident la schii din Alpii Francezi pe 29 Decembrie.

Sabine a spus ca este de partea lui in lupta sa dificila si lunga, impreuna cu echipa de la spital din Grenoble. Aceasta vrea sa multumeasca tuturor pentru simpatiile continue, in acelasi timp ne cere intelegere despre detaliile pe care nu vrea sa dezvaluie. Luna trecuta, rudele lui Schumacher au spus intr-o declaratie ca acesta da semne mici de incurajare.

Investigatorii de la locul accidentului spun ca Schumacher avea viteza unui schior foarte bun in timpul accidentului din statiunea Meribel. Acesta a iesit de pe pista de schi cand a cazut si a dat cu capul de o piatra. Expertii au reconstituit evenimentele ce duc la accident dupa ce au examinat echipamentul sau de schi si au vizualizat metrajul filmat de camera atasata de casca sa.

Schumacher s-a retras din curse in anul 2012, dupa o cariera de 19 ani. A castigat doua titluri cu Benetton, in 1994 in 1995, inainte de a se schimba la Ferrari in 1996 si sa castige 5 titluri unul dupa altul din anul 2000.

Schumacher a avut 91 de victorii de-a lungul carierei sale.

Despre coma indusa :

  • Poate fi indusa de un anestezic puternic si este la fel ca sedarea si ventilatia artificiala folosita in timpul operatiilor.
  • Este folosita pentru a inchide multe din functiile creierului, scazand presiunea si fluxul sangelui.
  • Pentru a scoate un pacient din coma indusa este un proces delicat, mai ales dupa o perioada prelungita de sedare.
  • Doctorii si rudele cauta orice semn de regasire a constiintei si recuperare.

 

 

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *