Fotbal extern

Mihaita Nesu dupa teribilul accident

Momente absolut emotionante s-au derulat, duminica, la Utrecht, in Olanda. Fotbalistul roman, Mihai Nesu a aparut pentru prima oara in public, dupa accidentarea groaznica suferita in mai pe terenul de antrenament.

Fostul fundas al Nationalei a parasit camera de spital dupa 7 luni si a asistat la victoria co-echipierilor sai impotriva echipei Ajax Amsterdam.

Camerele televiziunii olandeze au surprins momente emotionante. In aplauzele tuturor, fotbalistul roman a revenit pe stadionul formatiei Utrecht. Se afla intr-o stare vizibil mai buna si schiteaza un zambet.

Chiar daca se afla inca intr-un scaun cu rotile, Nesu a fost vesel toata partida. In plus, jucatorul roman da semne clare ca se recupereaza mai rapid decat au sperat medicii. In ciuda accidentarii grave, fundasul celor de la Utrecht a dat semne clare ca isi poate misca mana dreapta si capul cu usurinta.

Groaznica accidentare a lui Nesu s-a petrecut pe 10 mai, anul acesta. Fundasul roman s-a ciocnit de un coechipier la antrenament si a ramas intins pe teren. Transportat la spital, a primit un diagnostic crud: fractura de vertebra cervicala. Dupa o luna petrecuta in spital si alte sase intr-o clinica de recuperare, Nesu face progrese clare: vorbeste fara probleme si isi poate misca partea dreapta a corpului.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *