Momente absolut emotionante s-au derulat, duminica, la Utrecht, in Olanda. Fotbalistul roman, Mihai Nesu a aparut pentru prima oara in public, dupa accidentarea groaznica suferita in mai pe terenul de antrenament.

Fostul fundas al Nationalei a parasit camera de spital dupa 7 luni si a asistat la victoria co-echipierilor sai impotriva echipei Ajax Amsterdam.

Camerele televiziunii olandeze au surprins momente emotionante. In aplauzele tuturor, fotbalistul roman a revenit pe stadionul formatiei Utrecht. Se afla intr-o stare vizibil mai buna si schiteaza un zambet.

Chiar daca se afla inca intr-un scaun cu rotile, Nesu a fost vesel toata partida. In plus, jucatorul roman da semne clare ca se recupereaza mai rapid decat au sperat medicii. In ciuda accidentarii grave, fundasul celor de la Utrecht a dat semne clare ca isi poate misca mana dreapta si capul cu usurinta.

Groaznica accidentare a lui Nesu s-a petrecut pe 10 mai, anul acesta. Fundasul roman s-a ciocnit de un coechipier la antrenament si a ramas intins pe teren. Transportat la spital, a primit un diagnostic crud: fractura de vertebra cervicala. Dupa o luna petrecuta in spital si alte sase intr-o clinica de recuperare, Nesu face progrese clare: vorbeste fara probleme si isi poate misca partea dreapta a corpului.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *