Diverse

Minciunile universale ale barbatilor de pretutindeni

Exista cu siguranta multe momente in relatia voastra cand iubitul tau te-a mintit si apoi nu a recunoscut nimic, insa exista o serie de minciuni universale care sunt cel mai adesea spuse de catre barbatii de pretutindeni, chiar si de catre sportivi (sa nu credeti ca acestia sunt absolviti de vina doar pentru ca au un palmares de premii si alte distinctii) pentru ca asta sta in natura lor de barbati. Insa acum, cu toate sfaturile si indicatiile la indemana, iti poti da seama exact ceea ce spune si este adevarat si ceea ce spune si e neadevarat.

Atunci cand l-ai intrebat daca crede ca vreuna dintre prietenele tale i se pare sexy te-a mintit cu siguranta. Trebuie sa ai cel putin o prietena sexy si atragatoare. El poate crede ca aceasta este sexy in mod obiectiv fara a fi neaparat atras din punct de vedere sexual de ea, chiar daca, de exemplu, este fotbalist, si stii destul de bine cat de repede se excita acestia la vederea altei femei.  Oricum, el nu se va obosi vreodata sa iti explice acest lucru si tie. In schimb, acesta iti va spune ca nu, nu considera pe niciuna dintre prietenele tale sexy.

Atunci cand l-ai intrebat daca nu ar vrea sa iasa cu tine si cu toi prietenii tai intr-o noapte sigur te-a mintit din nou. A spus mai mult ca sigur da, insa ceea ce a vrut sa spuna de fapt era ca totul suna a cosmar urat si ca nu ar vrea sa-si petreaca o noapte intreaga fund in fund cu o gramade de femei bete, ci mai degraba jucandu-se la X-box cu amicii sai sportivi. El nu ti-a spus asta pentru ca nu este prost, cu toate ca s-a gandit sa-ti spuna, crede-ma!

Momentele in care ti-a spus ca hand job-ul tau a fost foarte bun a mintit cu siguranta. Poate ca a fost, poate doar. Cu siguranta el visa ca tu sa ii faci asta cu cealalta mana, adica gura..daca ma intelegi. Gura este mana fetei pentru ca poate tine chestii de asemenea. El ar fi vrut sa ii atingi zona sensibila cu mana fete, deci, dar nu ti-a zis neaparat.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *