Diverse

Motive pentru care trebuie sa mergi la sala

Ai incetat a mai merge la sala din motivele tale sau pur si simplu din plictiseala, oboseala sau lipsa de timp? Ei bine, atunci urmatoarele motive ar trebui  sa te convinga de toate beneficiile ridicatului de pe canapea si intoarcerii la sala de forta sau de fitness. Asadar, haide la sala acum!

Te poti pune la curent cu ultimele noutati internationale. Se stie ca orice sala de sport dispune de un televizor sau macar de un radio care ifuzeaza pe langa muzica antrenanta si noutati din orice domeniu. A afla cele mai noi stiri in timp ce iti vei lucra picioarele sau bratele are sens oarecum.

Poti avea parte de conversatii ciudate sau interesante cu oameni cu care daca te-ai afla in alt loc nu ai mai face asa ceva. Exista o gramada de oameni la sala, barbati si femei, chiar si tineri, cu care poti discuta cate in luna si-n stele. Salile de fitness sunt pline de oameni sociabili si amabili carora nu le pasa daca ai casti la urechi.

Acum vei avea sansa de a folosi acea sticla de apa speciala pe care ai cumparat-o, dar pe care nu ai avut ocazia sa o folosesti. Daca nu ai totusi asa ceva, este timpul sa-ti cumperi o sticla frumoasa de plastic rezistent si colorata care sa iti insenineze ziua si sa te hidrateze pe timpul antrenamentului.

Poti avea acces la toata apa gratis pe care poti mainile, gura sau sticlele. Acum vei avea ocazia sa iti umpli acea sticla de apa noua, special cumparata pentru antrenamente, mai ales ca fiecare sala de sport are cate un rezervor special pentru asa ceva.

Vei avea ocazia sa vezi batrani sau batrane (in functie de gen) dezbracati in vestiare. Nu vei dori sa privesti deloc la aceste privelisti mai putin impresionante, si chiar scarboase, insa nu ai unde sa privesti in alta parte oricum.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

1 comentariu

  1. Este foarte important sa mergi la sala, atat pentru organism, cat si pentru modul in care arati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *