Fotbal, Fotbal intern, Stiri Online

Noua stea din fotbal

Acest nou fotbalist, o adevarata stea in devenire in sportul rege, este Narcis Nergyes, are 14 ani si este roman cu origini macghiare, de aici si numele sau nu tocmai mioritic. Acest tanar este din Covasna si parcurgea 25 de km pe jos pentru a ajunge sa se antreneze si sa joace la echipa sa in care a fost selectionat de catre antrenorul Mihail Lazar, echipa numindu-se Steaua Atletico.

Baiatul minune a devenit golgeter, inscriind o sumedenie de goluri, lucru l care nu se astepta nimeni, mai ales data fiind varsta frageda pe care o are. Insa, asa cum se spune, daca pasiunea este mare, asa sunt si rezsultatele si performanta! Tanarul Nergyes a jucat in doua campionate, al Brasovului si al Covasnei si de acolo si-a castigat titlul de golgeter, inscriind 35 si 29 de goluri.

Pe urma, tanarul roman maghiar a fost transferat recent la Ardealul Cluj, echipa in care s-au mai pregatit si au fost evidentiati mai apoi si Vlad Chiriches si Alex Maxim. Baiatul minune este urmarit in actiune si foarte apreciat chiar de catre Lazio Roma, echipa mare de fotbal din Italia. In cadrul lotului national a ajuns totusi in urma unei selectii destul de numeroase.

In plus, tanarul Narcis  de 14 ani este primul fotbalist din Covasna care a ajuns sa joace in cadrul nationalei de fotbal a Romaniei dupa  Selymes incoace. Baiatul minune, mare fotbalist de profesie a ajuns intr-un timp atat de scurt la performante si la un nivel la care multi spera ani la rand, apucandu-se de fotbal de abia anul trecut cand parcurgea cam 25 de kilometri ca sa ajunga sa se antreneze cu echipa sa de atunci.

Intr-adevar, a ajuns in lotul national, insa la un nivel mai mic. Acest lucru nu conteaza, deoarece ambitia si varsta inca mica il pot ajuta sa treaca mult mai departe fata de unde a ajuns pana acum. Este laudabila atitudinea lui si dedicarea pe teren. Bravo, Narcis!

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *