Tenis

Novak Djokovic a castigat finala Sony Open

Novak Djokovic a castigat impotriva celui mai bun tenismen din istorie, Rafael Nadal cu 3 meciuri intr-o victorie suberba in finala de la Sony Open.

Sarbul, in varsta de numai 26 de ani, a castigat 6-3 6-3, pentru a-si obtine cel de-al 4-lea titlu Miami, fiind transferat in fata lui Pete Sampras si doua locuri in spatele lui Andre Agassi in lista all-time al evenimentului. Djokovic, al 2-lea cel mai bun jucator din lume, l-a dominat pe Nadal.

Nadal, ce are varsta de 27 de ani, spera sa recastige initiativa in timp ce turul se indreapta catre europa, cu Djokovic castigand titlurile Masters in Indian Wells si Miami. Djokovich a fost el fara antrenorul sau Boris Becker, ce se recupereaza dupa o operatie de sold, dar nu ar fi putut juca mai bine in timp ce, cei mai buni 2 jucatori din lume s-au intalnit pentru a 40-a oara duminica.

Sarbul a salvat un punct de break in jocul de deschidere si a inceput sa puna presiune pe Nadal, conducand cu 4-2. Acesta a inchis setul dupa 40 de minute si a mentinut stransoarea cu un alt break la inceputul celui de-al doilea.

Djokovic spune ca turneul a fost perfect de la inceput pana la final. Meciurile pe care le-a jucat s-au desfasurat perfect si si-a elevat jocul in timp ce turneul a continuat. Cea mai buna performanta a sa, a venit in cel mai potrivit moment duminica, impotriva celui mai mare rival al sau.

Nadal a spus ca nu este frustrat, acesta este jocul de tenis. Acesta spune ca a jucat cateva jocuri si a inscris cateva puncte in momentul potrivit, cu intensitatea potrivita. Dar pentru restul, a fost foarte usor sa ii analizeze jocul, oponentul sau a fost vizibil mult mai bun ca el si asta este, acesta este resemnat.

„Nu exista frustrare. Asta este jocul de tenis „

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *