Pantilimon a primit o şansă din partea lui Mancini şi nu a ratat momentul. Uriaşul din poarta lui City a închis drumul lui Arsenal spre gol. Pantilimon este lăudat de toată Anglia, dar fostul portar al Timişoarei rămâne modest: „Toţi am pus umăru

l l

a aceasta victorie”

„Am ştiut de la bun început, când am ales să fac acest pas, am ştiut că City e o echipă cu nume, care joacă pentru trofee şi sunt bucuros că pot să pun şi eu umărul la succesele echipei. Mă gândesc doar să mă pregătesc cât mai bine şi atunci când mi se dă şansa vreau să arăt de ce sunt în stare. Cu Arsenal a fost un meci bun din partea întregii echipe, toţi am pus umărul la această victorie care ne-a adus în semifinalele competiţiei” , a declarat Pantilimon pentru Dolce Sport.

Nu mi-aş dori să revin în Liga 1

„Colegii sunt foarte OK şi am fost primit foarte bine de către toţi oamenii din club. Sincer, nu mi-aş dori să mai revin în Liga I, fotbalul din Anglia e de cea mai mare calitate şi mi-aş dori să rămân cât mai mult posibil” , a mai spus Pantilimon.

Manchester City a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Arsenal şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

3 comentarii la „Pantilimon nu mai vrea in Romania”
  1. Cine isi doreste sa mai ramana in Romania? Toti vor sa plece pentru ca lumea se satura de atata scandal. Fotbalistii care au potential e bine ca pleaca din tara ca pot face performanta. E foarte bine. Succes lui Pantilimon si restul fotbalistilor romani plecati in strainatate.

    1. am dreptate nu-i asa …eu locuiesc in spania si va spun direct … ca… cel mai rau in diaspora(BASESCU)…ESTE MAI BINE CA IN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *