Dintr-o femeie temperamentala, colerica si careia ii sarea tandara imediat, Bianca Dragusanu s-a transformat in cea mai docila iubita de pe pamant. Cum Victor Slav este destul de gelos, roscata nici ca-i iese din cuvant, iar atunci cand se afla in public, undeva, nu se indura sa plece de langa el nici macar pentru cateva minutele. Si, de parca ar fi legati cu un cordon ombilical, Bianca a ajuns sa-i ceara aprobarea logodnicului chiar si cand vrea sa mearga la WC.

Ce nu face dragostea din om! Bianca este exemplul perfect al faptului ca iubirea poate schimba o persoana, si nu doar partial, ci la 180 de grade. Dintr-o femeie razvratita, mereu cu un pas inaintea barbatului de langa ea, care nu concepea sa fie contrazisa, roscata s-a convertit intr-o femeie supusa, docila si ascultatoare, care nu are curaj sa sufle nici o vorba in fata iubitului sau.

Un barbat gelos si pretentios, Victor Slav a reusit aceasta performanta, iar Bianca s-a conformat, fara a cracni. Dincolo de faptul ca o dojeneste, o sfatuieste si chiar o cearta la fiecare aparitie publica, inclusiv pentru tonul vocii, prezentatorul Meteo ii si ingradeste libertatea.

Sursa : WOWBIZ.RO

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *