Diverse, Retete

Pentru momentele in care al tau se uita la sport

Mie nu imi prea place tot ceea ce tine de sport, insa iubitul meu este u fanatic al fotbalului. Ii respect pasiunea, si cred ca ar trebui sa se relaxeze in acest fel de fiecare data cand poate, dar nici eu nu ar trebui sa stau pe tusa, cum s-ar zice. Asadar, atunci cand incepe vreun sezon de jocuri sportive care nu imi prea plac, ma gandesc imediat la ce as putea face in timpul tuturor partidelor.

Stii, deja mi-au venit in minte cateva idei despre cum as putea sa ma distrez si eu. Daca si tu esti ca mine si nu poti sta jos pur si simplu si te uita alaturi de al tau la meciurile de fotbal de la tv si mai ales sa mimezi entuziasmul, uita-te pe aici. Cu siguranta vei gasi vreo idee care sa iti durada si tie.

Shopping

Fara a suna neaparat artificial, shoppingul este activitatea principala ce tine de timpul liber al femeilor de pretutindeni si care le entuziasmeaza la fel de tare pe cat ii entuziasmeaza pe barbati sportul. Iubesti shoppingul? Cum sa nu? Indiferent de ceea ce cauti tu, de obicei este foarte interesant ceea ce poti gasi.

Poate ca ai nevoie de cateva lucruri in plus sau poate ca vrei sa-ti innoiesti garderoba, a-ti petrece timpul la cumparaturi este un mod foarte placut de a-ti ocupa timpul atat timp cat al tau se uita la meciurile de fotbal. Poti sa te uiti la noile colectii aparute de la designerul tau preferat, sau poti vizita un magazin care tocmai s-a deschis.

Manichiura

Daca ai parte de ceva timp liber, foloseste-l pentru a-ti ingriji unghiile. Iti poti face manichiura sau pedichiura, ceea ce vrei tu. Normal, daca tipul tau se distreaza in compania prietenilor sai la meciul in cauza, iti poti invita si tu prietenele la tine sau te poti cosmetiza de una singura.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.