Fotbal intern

Petrolul testeaza patru jucatori sud-coreeni

Cei patru au destule probleme de comunicare la sedintele de pregatire, însa au lasat o impresie pozitiva din punct de vedere al angajamentului.

„Zilele acestea va ajunge aici si un impresar al coreenilor, iar despre calitatile lor fotbalistice ne vom edifica la primul amical, de marti. Mi-as dori ca printre ei sa se afle un Park sau un Takayuki”, a declarat managerul Valeriu Rachita.

Adept al pregatirii montane, tehnicianul este de parere „unei case bune îi trebuie o fundatie solida, iar stagiul de iarna va asigura o baza fizica echipei”. „În fotbalul de azi important este sa poti sa alergi. Daca jucatorii mai vechi erau obisnuiti cu tipul de antrenamente de la munte, pentru cei noi startul a fost mai dificil, dar s-au adaptat treptat”, a precizat el.

În privinta lotului, oficialul petrolist a spus ca în zile urmatoare mai asteapta cel putin patru jucatori noi în probe, inclusiv un portar. Rachita a mai declarat ca Petrolul a renuntat la aparatorul sârb Djurovici, „care a fost exclus din lot din cauza problemelor disciplinare si a pregatirii deficitare”.

Noutatile stagiului montan de la Predeal sunt aparatorul brazilian Basso, mijlocasul francez Mustivar, portarul lituanian Valincius si românii Voican si Surugiu. Petrolul va disputa primul amical al anului marti, la Câmpina, în compania formatiei locale CSM. Vineri, ploiestenii vor sustine un nou joc de pregatire, la Brasov, cu liderul Seriei a VI-a din Liga a III-a, Corona.

Lotul prezent la Predeal: Zimmermann, Valincius, Oprea – Straut, Petrovici, Melinte, P.Stoica, M.Tudor, Basso, Buleica, Borza, Stojimirovici, Buhusi, Fl.Dumitru, Enescu, Barbulescu, Negru, Mustivar, Surugiu, Komazec, Roman, Oprita, Voican.

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.