Diverse

Picteaza conform indicatiilor si vei avea parte de opere de arta la final. Alege Pictorul Fericit!

starry sky pictura pe numere pictorul fericit

Poate multi spun ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Asta se aplica doar in unele situatii, in momentele in care esti tanar si nu iti este frica de repercusiuni. Exista totusi momente in care daca respecti niste reguli poti avea parte de niste rezultate si lucruri frumoase in viata. Un trai linistit cred ca depaseste orice aventura efemera. In orice caz, ai nevoie si de momente de relaxare, liniste, in care sa te regasesti. Pictura poate fi o astfel de activitate si daca respecti regulile si fiecare contur, cu siguranta vei avea parte de o opera de arta.

Cum este posibil? Cu ajutorul picturilor pe numere de la Pictorul Fericit. Daca accesezi site-ul poti descoperi o gama vasta de picturi pe numere care pot ajunge chiar in casa ta. Multumirea si satisfactia vor fi cu atat mai mari incat vei da viata si culoare imaginii tu singur, cu ajutorul culorilor.

Alege un tablou pe care sa il pictezi cu drag

Pictura, ca si activitate este deja ceva relaxant care te detaseaza de probleme. Nu trebuie sa fii talentat in aceasta arie pentru a da viata unor tabouri uimitoare.

Alegi din gama de la Pictorul Fericit imaginea care te incanta cel mai mult, dintre toate categoriile disponibile si daca vei respecta conturul si spatiile, precum si culorile aferente numerelor, cu siguranta vei avea cu ce sa te mandresti la final. In timp ce pictezi vei avea o satisfactie, pentru ca dupa fiecare timp petrecut pictand se vor cunoaste din ce in ce mai bine rezultatele si tabloul prinde contur cu fiecare pata de culoare adaugata.

Gasesti pe site seturile complete si fiecare tablou vine cu toate cele necesare, pregatit pentru ca tu sa incepi sa pictezi. Panza este asezata pe sasiu, culorile si pensulele sunt in pachet si mock-up-ul este cel care te ghideaza in cazul in care acoperi o cifra. Poti da click aici pentru mai multe detalii cu privire la aceste picturi si la e-shopul Pictorul Fericit.

Tot aici poti gasi si accesorii pentru pictura, precum pensule, seturi complete de spatule, panza, culori de diverse tipuri si chiar finish-uri, pentru a da o stralucire tabloului la final. Acceseaza site-ul si identifica ceea ce iti place, comanda si bucura-te de placerea de a picta.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Despre autor

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *