Scenariul se repetă și în această vară! Încă un jucător plecat de la Vaslui vorbește în termeni negativi despre România după ce s-a lovit de „profesionalismul” implementat de Adrian Porumboiu.

Mozambicanul Paito a fost dat afară după doar patru

luni deși lăsase o impresie bună. În locul sau era așteptat Sepsi, însă a ajuns Sălăgeanu.
Mulți dintre jucătorii străini plecați de la Vaslui au acuzat lipsa de profesionalism și întârzieri salarialeCe le face Porumboiu?
Despre perioada petrecută la Vaslui, Paito spune că a fost ca un coșmar, deși suporterii l-au apreciat pentru evoluții. „Oamenii m-au plăcut foarte mult în România, dar este o țară în care e foarte greu să trăiești! Nu văd cum aș fi rezistat Pay Day Loans mai mult de patru luni! Antrenorul își dorea să rămân, dar își dădea seama că nici el nu va mai rămâne foarte mult timp. Noi suntem obișnuiți cu fotbalul de nivel înalt, iar în România cu greu se poate munci”, a afirmat Paito. Fostul jucător al lui Sporting a precizat că a văzut lucruri bizare și la alte echipe. „Cel mai ciudat penalty în România s-a acordat! Apoi, Jorge Costa a fost demis de la CFR Cluj când

avea un avans de cinci puncte față de locul secund”, a adăugat Paito.

In cazul in care va doriti un gazon foarte bune, va recomand scule de gradinarit, impreuna cu tuburi de antiinsecte, ca sa evitati pe cat posibili daunatorii.

De admin

Pasionat de Blogging, SEO si Wordpress iar in timpul liber de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *